“Ne dam ja na tebe”: David Dragojević EMOTIVNOM porukom za brata Dejana ganuće sve MAJKE (FOTO)

Na Davidovom Instagramu danas je osvanula pesma, a Dragojević je inspirisan jedan događaj iz "Zadruge 5"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
David Dragojević
Foto: Printscreen/Instagram

David Dragojević oglasio se i dirnuo sve emotivnom porukom nakon što je njegov brat Dejan Dragojević, sa kojim nije pričao oda 2017. godine, dobio stvari od njega i vidno se obradovao.

On je objavio je staru fotku sa mlađim bratom Dejanom iz srećnih vremena, kada su razgovarali, uz emotivnu pesmu Dada Polumente, u čijim se stihovima pronašao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ne dam ja na tebe, ne dam tebe da mi diraju, meni neka prete, samo tebe nek’ ne diraju… Milom ili silom na tebe ne dam nikom – glase stihovi koji su dirnuli sve.

Foto: Instagram printscreen/david_dragojevic

David je istakao da je bio presrećan kada je video da se Dejan obradovao stvarima koje mu je poslao, ali da je strahovao da neće prihvatiti stvari kada shvati da su od njega.

– Mnogo sam bio srećan, to je prvo bilo što sam video kada sam se probudio… I ne mogu da opišem sreću, zato sto je konačno bio srećan i nasmejan, nakon ovih dana kraha koji je doživeo! Njegova sreća je i moja sreća, puno mi je srce, i toliko toga bih imao da mu kažem i da ga zagrlim da mu dam snagu – kaže David za Pink.rs i priznaje da se plašio da mu brat neće prihvatiti stvari ukoliko shvati da mu stižu od njega.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar