Tvrdio da ga je poslao BOG, pa ju je silovao i uzimao joj zlato: Jedna greška poslala ga je u pakao

Nije bila svesna šta joj se zaista dešava dok je u njegovoj sobi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Tridesetsedmogodišnji Indijac po imenu Dilip uhapšen je i biće mu suđeno posle jednogodišnjeg seksualnog i psihičkog maltretiranja i zlostavljanja jedne žene.

Žiteljka Kerale prijavila je muškarca policiji nakon što je slučajno otkrila njegov broj telefona kada joj je usred najvećeg osećaja dominacije i moći greškom poslao slike na kojima je obnažena.

Žena iz obližnjeg sela Nagara dolazila je kod Dilipa pošto je tvrdio da je maltene Mesija na Zemlji, odnosno da ga je sam Bog poslao da pomogne ljudima.

Govorio je neukim seljanima da ako mu daju zlato i poveće svote novca može da im reši sve životne probleme. Žena koju je Dilip silovao dolazila je zbog nezadovoljstva sobom i optužbi muža da nema osećaj za intimu.

Dilip ju je, kako bi je tobože “seksualno probudio” narednih meseci silovao i fotografisao dajući joj prethodno pilule za spavanje. Ona to nije znala, pa mu je pride donosila novac i zlato. Kada je saznala da se radi o najobičnijem prevarantu, on je pobegao iz sela.

Žena je tada dobila pravi “dar s neba” u vidu njegovog broja telefona. Dilip je toliko jak osećaj imao da je nedodirljiv da joj je poslao njene slike na kojima je gola preteći joj da će ih poslati medijima i na društvene mreže.

Ona je, pak, iskoristila tu njegovu grešku da ode u policiju gradića Forta koja ga je brzo locirala i uhapsila.

Dilipa zbog optužbi još nekoliko meštana i meštanki očekuje duža zatvorska kazna.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar