Tetovaža MRTVAČKE glave i PUŠKA u ruci: Ovo je Đilasov aktivista koji je ZAPALIO auto Ničiću (FOTO)

Nikolov je uhapšen brzom akcijom policije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Među aktivistima politike lidera Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa izgleda da se mogu naći jedino delikventi i nasilnici, pa je tako i sin Sofije Dimčić, žene šefa odbora Stranke slobode i pravde u Zaječaru čiji je lider Dragan Đilas, Nenad Nikolov koji je sinoć zapalio automobil gradonačelnika Zaječara, Boška Ničića i sam pristalica Đilasove politike.

Nikolov, koji je brzom akcijom policije uhapšen kada je sinoć kamenom razbio staklo na automobilu Boška Ničića, a zatim ubacio improvizovanu napravu sa zapaljivom smesom i izazvao požar u automobilu je i ranije na društvenim mrežama objavljivao fotografije sa oružjem.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, on na fotografijama koje je objavljivao drži automatsku pušku i očigledno je da time poručuje čime sve Đilasove pristalice raspolažu.

Foto: Facebook

Takođe, Nikolov se po društvenim mrežama hvalio svojom tetovažom mrtvačke glave koju ima istetoviranu na grudima, a sve ukazuje na to da je u pitanju neko ko je nasilan i veoma politizovan.

Foto: Facebook

Da je pristalica Đilasove politike takođe javno pokazuje na društvenim mrežama.

Foto: Facebook

Podsetimo, Nenad Nikolov je sinoć zapalio automobil gradonačelnika Zaječara, Boška Ničića, a tim povodom se oglasila i policija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su N.N. (34) iz Zaječara, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti, navedeno je u saopštenju MUP-a.

– On se tereti da je kamenom razbio zadnje levo bočno staklo prozora na automobilu marke ”audi” vlasništvo supruge gradonačelnika Zaječara Boška Ničića i na zadnje sedište ubacio improvizovanu napravu sa zapaljivom smesom i time izazvao požar u automobilu. N.N. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. I sad na scenu stupa Serbsko pravosudje,za dobre pare ce max biti uslovno osudjen. Sta je koja hiljada eura za cika Djilasa da dokaze da je pravosudje NJEGOVO?

    Odgovori

Ostavite komentar