Lažna država IZBAČENA sa takmičenja lepote: Posle pokazivanja DVOGLAVOG ORLA organizatori preduzeli mere

Od naredne godine nepriznata država neće moći da se takmiči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/instagram

Finale izbora za Miss Interkontinental završeno je sinoć u Egiptu, a iako naša predstavnica Valentina Petrović nije ponela titulu najlepše, Srbija treba da bude ponosna, pošto su organizatori isključili lažnu državu Kosovo iz daljeg takmičenja!

U toku generalne probe koja je održana nekoliko sati pre finalne večeri, predstavnica takozvane države je na bini pokazivala dvoglavog orla, što je bio znak da Miss Srbija org. reaguje i uputi zvaničan dopis organizatorima sa molbom za hitnu reakciju. Ako se navede i činjenica da Egipat, domaćin ovog prestižnog takmičenja Kosovo nije priznao kao državu, baš kao ni UN, Vesna de Vinča je zahtevala da predstavnica te “države” bude sankcionisana, te da tzv. Kosovo, kao samostalni predstavnik bude isključeno iz takmičenja. Ubrzo je stigao odgovor organizatora da je devojka opomenuta, te da od naredne godine nepriznata država neće moći da se takmiči na izboru za Miss Intercontinental.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valentina Petrović (@valeryview)

Reakcija srpske delegacije je izazvala i to da se ove godine prvi put devojke na finalu pojave bez lenti, na kojima je naznačeno iz kojih zemalja dolaze, kako bi se izbegao momenat da lažna država Kosovo ponovo zablista pod reflektorima.

Miss Srbija org. nastaviće svoju misiju lepote, ali će se i ubuduće kao pravi ambasador naše zemlje truditi da pobeđuje i u borbi za pravdu, stavljajući u prvi plan interese domovine, navodi se u zvaničnom saopštenju.

BONUS VIDEO:Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar