Miodrag Radonjić o “Južnom vetru” i privatnom životu: Otkad sam postao OTAC, sve je LEPŠE (VIDEO)

Glumac iskreno o raznim temama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Objektiv TV

Glumac Miodrag Radonjić jedan je od naših najtalentovanijih mladih glumaca, a najviše ga je proslavila uloga Bće u “Južnom vetru”.

On je sada progovorio o nastavku ovog filma, poslu, ali i privatnom životu i ulozi oca.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Naše “Ubrzanje” traje, ja mislim sveukupno tri dana, tako da nema tu nekog prostora za razvoj lika i da on doživi veliku promenu. Mi ga zatičemo kao nekoga ko se već promenio i ko j stekao status u tom svom svetu da on sad vodi tu firmu koju su oni izgradili u seriji – rekao je on na početku o ulozi Baće za Objektiv.rs.

Otkrio je i kakav je kao prijatelj.

– Kada nekoga primim u svoj život, ja sam u toj situaciji iskren i otvorenog srca u svakom slučaju. Baća je potpuno različit od mene u tom smislu, ne bih podržavao svog prijatelja da čini loše stvari nego bih mu iskreno rekao da je pametnije da na drugi način postupi – iskren je Miodrag.

– Drago mi je što sam napravio ulogu koja je toliko upečatljiva, ja nisam to očekivao. I pre ove uloge sam imao uloge po kojima su me neki znali, neki nisu, ali je ova uloga uticala na to da mer, da kažem, po njoj mnogo više ljudi prepoznaje – ističe glumac za Objektiv.

Priznao je i da su imali sreću da snimaju uglavnom van grada, te ih nije mnogo remetila epidemiološka situacija, ali je naglasio da je umetnost među profesijama koje najviše trpe zbog situacije sa koronavirusom.

Početkom godine dobio je sinčića Savu, a otkrio je i kako se snalazi kao otac.

– To mi nekako nije uloga, uloga ima početak i kraj, a ovo je nekako stanje. To može samo dodatno da me nadahne i ispuni ljubavlju. Svi koji su rodielji znaju sigurno o čemu govorim i to baš nije ni lako opisati, to osećanje. Ali kažem, sve je zaista lepše nego što je bilo ranije – rekao nam je Radonjić iskreno.

Miodrag je najavio i drugu sezonu serije “Južni vetar”, a šta nam je još rekao možete pogledati u video prilogu ispod:

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar