Barbara Bobak prokomentarisala Darkove BIVŠE: Ono što je rekla o Marini, Gagićevoj se nimalo NEĆE svideti

Pevačica je u žiži javnosti otkad je u vezi sa Darkom Lazićem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto:Pritnscreen/barbara.bobak,Privatna arhiva

Pevačica i devojka Darka Lazića, Barbara Bobak, podgrejala je priče da je u drugom stanju kada je objavila fotografiju i napisala da “jede za dvoje”, međutim, njih dvoje imaju potpuno drugačije planove. Nakon odmora u Egiptu, Darko i Barbara planiraju zajedno turneju u Americi.

Barbara je ispričala kakvu budućnost očekuje sa folkerom koji iza sebe ima dva braka, a bez dlake na jeziku komentarisala je i njegove bivše – Anu Sević i Marinu Gagić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon što je demantovala da je trudna, Barbara sada otkriva da li bi se udala za Darka Lazića:

– Da, naravno. On već ispunjava moja očekivanja. Već živimo zajedno kao da smo u braku, lepo se slažemo. Volela bih i da imamo decu, ali ne sada. Neću dok mi se ne pojavi majčinski instikt.

Barbara se dotakla i suđenja koje Darko i njegova bivša verenica, Marina Gagić, imaju zbog neisplaćenih alimentacija.

– Darko je odgovoran i sve svoje obaveze ispunjava. To što dotična pokušava da navuče sebi medijsku pažnju na konto njegovih leđa, to je druga stvar. Kako su novinari uopšte znali da je njima tada suđenje? Zato što ih je ona (Marina) zvala. Neću da potežem uopšte pitanje o tim namerama i zašto on u očima javnosti ispada neodgovoran… On ćuti zato što ima poštovanja. On bude čovek, a svi to koriste, a Darko samo neće da kaže gomilu stvari o tim ljudima, ali to ne znači da istina nije tu.

foto: Instagram printscreen

Između Marine i Ane je “izabrala” Anu.

– Zato što je Ana ispala faca, a ova je ispala razmažena klinka. Upoznala sam je nakon što sam u vezi sa Darkom. Imale smo najnormalniju komunikaciju. Žena je kulturna.

Foto: Printscreen/Instagram

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar