Počelo suđenje za UBISTVO telohranitelja Filipa Koraća: Optuženi u ZATVORU u Crnoj Gori

Posle eksplozije u kojoj je ubijen, otkriveno je da je Milić bio jedan od najvećih profesionalaca i veoma obazriv u svom poslu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Viši sud u Beogradu odlučio je danas da Beograđaninu Darku Duloviću (31), koji je optužen za pomaganje u ubistvu Siniše Milića, zvanog Boske, sudi u odsustvu, pošto on nije izručen iz Crne Gore. Dulović se, podsetimo, trenutno nalazi u zatvoru Spuž u kom služi kaznu od dve i po godine zbog trgovine drogom.

Siniša Milić, koji je bio šef obezbeđenja Filipa Koraća, podsetimo, ubijen je u eksploziji bombe koja je bila podmetnuta pod njegov automobil 19. juna 2018. Bomba je eksplodirana oko 13 sati, u blizini Autokomande u Beogradu, dok je Milić čekao zeleno svetlo na semaforu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Osumnjičeni za pomaganje, Darko Dulović, ispitan je o zločinu u zatvoru Spuž, ali je tada odluči da se brani ćutanjem – podseća sagovornik. Ubijeni Milić, pre nego što je počeo da se bavi obezbeđenjem ličnosti, među kojima je bio i Korać o kom se brinuo do smrti, bio je pripadnik Specijalne antiterorističke jedinice (SAJ).

Posle eksplozije u kojoj je ubijen, otkriveno je da je Milić bio jedan od najvećih profesionalaca i veoma obazriv u svom poslu. Prema njegovim rečima, potpuno je neverovatno da nije primetio da mu je pod automobil postavljena bomba.

– Do smrti je radio u obezbeđenju Filipa Koraća, jednog od najbližih saradnika Luke Bojovića. Kao što je poznato, u ratu klanova koji traje već godinama, Korać je navodno bio u tom trenutku tražena meta. Milić je, navodno bio uvek u kontaktu samo sa njim i isključivo sa njim dogovorao maršute kojima se kreću, jer nikome nije verovao – izneo je tada izvor nepoznate detalje.

On je naveo i da je posle ubistva Milića, advokat Dragoslav Ognjanović postao zabrinut za sopstvenu bezbednost. Samo mesec i po dana kasnije, podstimo, ubijen je i poznati advokat.

BONUS VIDEO: 

Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar