Zastrašujuće! Lidijino telo najviše IZGORELO: Otkriveno na koji način je ubica TAČNO spalio Đokiće

Sva tri tela su toliko gorela da su delovi bukvalno mogli da se odvoje, otkriva izvor Objektiva

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva, GoogleMaps, Informer

Dileme više nema – iako su braća Milošević, u Aleksincu i okolini poznata i kao Jojke, negirala da poznaju Gorana Džonića i njegove sinove Milana i Stefana, veza između glavnoosumnjičenog za ubistvo tročlane porodice Đokić i ova dva lica iz kriminogene sredine postoji.

Kako saznaje Objektiv, istragom je utvrđeno da je Goran Džonić, osim od brata od tetke Gorana Đokića, kao i od drugog brata od tetke, pozamljivao novac i od Miloševića. Podsetimo, Jojke, koji su ranije hapšeni i bili u zatvoru zbog trgovine drogom, pokušali su na sve načine da se „operu” naglašavajući da nemaju nikakve veze sa Džonićem, koji je upravo njih označio kao organizatore i neposredne izvršioce ubistva Gorana, Gordane i Lidije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Razrešena je i još jedna dilema, vezana za nakit pronađen na samom mestu zločina. – Na mestu na kojem su Đokići ubijeni i spaljeni pronađene su čaure, ali i jedna minđuša. Sada se zna da je ona pripadala ubijenoj Lidiji. Njeno telo je i najviše izgorelo. Ubica ili više njih su ređali tela tako što su u rupu prvo bacili Gorana, zatim Gordanu, pa onda Lidiju. Zbog toga je i Lidijin leš najviše spaljen, jer je benzin sipan direktno na nju – otkriva izvor Objektiva. On objašnjava i zbog čega je telo Gorana Đokića najmanje spaljeno.

– Njemu je samo glava izgorela jer je otišla u stranu kad je telo bačeno u rupu. U svakom slučaju, sva tri tela su toliko gorela da su delovi bukvalno mogli da se odvoje. Svi su bili na gomili, a policija je prvo uočila Lidijin leš – završava naš izvor.

Piše: ALEKSA MOMČILOVIĆ

Ostatak ove i ostale aktuelne priče pročitajte u sutrašnjem štampanom izdanju Objektiva

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar