Biković otkrio RAZLIKE između njega i Maraša: Sigurno ne znate koja scena mu je NAJTEŽE pala (VIDEO)

Miloš Biković dao je intervju povodom premijere filma "Južni vetar 2 - ubrzanje"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto Vladimir Milovanovic

Jedan od naših najboljih glumaca Miloš Biković uzbuđen je povodom premijere filma “Južni vetar 2 – ubrzanje”.

Na početku intervjua otvoreno je pričao o razlikama između njega i glavnog junaka filma Maraša, pa ponovo pokrenuo tu temu da li je on heroj ili antiheroj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Uvek glumac mora da nađe nešto zajedničko sa njim i likom koji tumači, da bi mogao emotivno da ga opravda, što nije isto što i moralno opravdanje, nego opravdanje logike postupaka tog junaka i njegovih emocija. Trudio sam se da u svakoj sceni nađem neku paralelu u životu, ili da upotrebim imaginaciju.- započeo je glumac.

Foto: Printscreen K1

Na pitanje koja scena mu je najteže pala Miloš je rekao da su to uglavnom tehnički zahtevne scene, ali da ona za koju se dobro seća da je teže snimio, je scena na motoru sa Baćom (kog u filmu igra Miodrag Radonjić).

Nedavno je Džoni Dep bio u Beogradu, pa je Miloš otkrio šta su oni pričali, i da li bi ga i za koju ulogu zvao. Glumac je takođe prokomentarisao koje scene u filmu su mu bile najteže, kao i aktuelnu situaciju sa Alekom Boldvinom, koji je greškom usmrtio direktorku fotografije i ranio reditelja na filmskom setu na kom je radio.

Šta je Miloš rekao, koje novine nas mogu očekivati u nastavku “Južnog vetra”, kao i u “Južnom vetru 3” možete pogledati u videu ispod:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar