Stravična NESREĆA u Bijeljini: Poginulo DETE, roditelje udario automobil dok su mu pomagali

Jedan od vozača je uhapšen, za drugim se i dalje traga

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, Ilustracija

Četrnaestogodišnje dete iz Bijeljine poginulo je, a njegovi otac i majka su teško povređeni kad su u Ulici Kulina bana u Bijeljini u njih udarila dva automobila, čiji su vozači pobegli s mesta nesreće.

Policija se odmah dala u potragu za nesavesnim vozačima i jedan od njih je pronađen i uhapšen dok se za drugim i dalje traga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tragedija se dogodila sinoć oko 22 časa. Kako je potvrđeno u policiji, jedno vozilo je na ulici udarilo u dete, rođeno 2007. godine, koje se kretalo putem. Dete je palo kao pokošeno, a nesavesni vozač se nije zaustavio da mu pomogne, već je odmah pobegao s mesta nesreće.

– Dečaku su u pomoć pritekli roditelji, koji su na putu pokušavali da mu ukažu pomoć, a onda je u njih udario drugi automobil, čiji je vozač takođe pobegao. U udaru oboje su teško povređeni i prema trenutnim informacijama nisu životno ugroženi – kaže dobro obavešteni izvor.

On navodi da je tokom potrage pronađen i uhapšen P. D. za koga se sumnja da je udario u roditelje deteta, dok se za drugim vozačem i dalje traga.

– Pronađen je i automobil “golf 4” koji je verovatno učestvovao u tragediji, a na njemu su otkrivena oštećenja, kao i tragovi krvi – kaže dobro upućeni izvor.

BONUS VIDEO:



Izvor: Region.alo.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar