Slavnu glumicu su NAMAMILI u hotel zbog intervjua, pa je brutalno SILOVALI: “Bila je uplašena, ćutala je”

Isplivali užasni detalji vezani za život glumice čija je smrt obavijena velom tajne

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto:Pictorial Press Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

Slavna glumica Natali Vud tragično je preminula pre više od 30 godina, a njena smrt je i dalje obavijena velom tajne.

Ono što je pre nekoliko godina šokiralo svetsku javnost jeste ispovest njene sestre Lane koja je ispričala kako je Natali silovana kada je imala 16 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je istakla u jednoj emisiji, tada 72-godišnja Lana, je rekla kako je tek sada skupila hrabrosti da progovori o svemu, i o zahvaljujući pokretu “Me too”.

Lana, koja je imala osam godina kada je Natali bila silovana, ispričala je šta se tačno dogodilo.

– Natali smo dovezli do hotela i moja majka i ja smo satima sedele u automobilu, toliko dugo da sam ja u jednom trenutku zaspala. To je bio intervju kada je Natali silovana. Zaspala sam na zadnjem sedištu i samo se sećam da to nije bila srećna vožnja kući. U pozadini sam čula da Natali i moja majka pričaju tiho – počela je Lana ispovest.

Foto: Roger-Viollet / Roger Viollet / Profimedia

Mnogo, mnogo godina kasnije Natali je samo nagoveštavala da se u prošlosti desilo nešto jako loše i uznemirujuće u njenom životu, i na neki način je okrivila svoju majku zbog toga što ju je previše “gurala” u Holivud želeći da ona dobije što više uloga.

– Natali je prolazila kroz tu užasnu situaciju, a tako je bila mlada. Naravno da nije želela da studio zna da se to dogodilo. Nikada ništa nije rekla vlastima niti bilo kome – istakla je Lana.

Godinama se spekulisalo o tome ko bi mogao biti silovatelj, a najverovatnije je u pitanju neki glumac ili režiser koji je Natali mogao ponuditi neku veliku ulogu.

Sintija Lusija, koja je u velikoj meri proučavala život glumice za svoju knjigu “Natalie Wood: Her life and legacy”, rekla je za “Fatal Voyage” da je silovanje Natali Vud bilo prilično brutalno.

Kao rezultat toga, stručnjaci kažu da Natali verovatno nije želela da prijavljuje silovanje zbog straha da će izgubiti karijeru.

– Bila je uplašena i mislim da je tačno da bi njena karijera u tom danu i uzrastu bila uništena, da je ona prijavila silovanje. Sigurno je to bila veoma, veoma teška stvar za nju – rekla je Lusija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (6)

  1. Čudi me da Kirk Dglas nije umeo drugačije da privede devojku, nego je spopadao maloletnice po hotelima. Možda se ložio na silovanje.

    Odgovori
  2. @Duško Од куд Ви знате ко је поштен ко није. Не кажем да нема злоупотреба, али не може се говорити о сваком случају исто. Ово говори њена сестра, а не она сама. Није лепо тако. И то још тек онако спомињати Пречисту Деву.

    Odgovori
  3. Не спомињите Пречисту Деву да би сте истакли овакву поенту.

    Odgovori

Ostavite komentar