Burna NOĆ u Beogradu: Čovek izvukao nož i NASRNUO na tehničara Hitne pomoći

Nasrnuo je na tehničara Hitne pomoći samo zato jer mu je zatražio da stavi masku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ekipa Hitne pomoći je po pozivu izašla na teren gde je muškarac koji je i pozvao Hitnu pomoć je izvukao nož i nasrnuo na tehničara Hitne pomoći samo zato jer mu je zatražio da stavi masku.

– U 4.37 ekipa je dobila poziv, a napad se dogodio oko 5 časova u Bulevaru despota Stefana. Razlog napada nožem na našu ekipu je taj što je tehničar zamolio pacijenta da stavi masku jer je sve vreme kašljao. On je to odbio, rekao je da ne veruje u maske, izvukao nož i nasrnuo na tehničara koji se dobro snašao – uhvatio ga je za ruke i držao dok nije došala policija koja je pomogla da se situacija smiri. Ponudili smo da pošaljemo drugu ekipu, ali pacijent je to odbio – rekla je doktorka Ivana Stefanović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dosta smo nervozni jer pandemija predugo traje, vreme je takvo kakvo je. Šta god da je vaše verovanje, kad vam dolazi ekipa Hitne pomoći, merate poštovati mere javnog zdravlja. Vakcinacija je vaš izbor, ali mere javnog zdravlja se moraju poštovati u cilju zdravlja svih nas, a ne samo lekara Hitne pomoći. Ako se mi razbolimo, ko će doći da vas leči – rekla je ona.

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar