Oglasila se SRPSKA misica koja je pokazivala dvoglavog orla: Ovim REČIMA pokušava da se opravda (FOTO)

Istakla je da se kaje zbog postupka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen

Nakon što je odjeknula vest da je srpska predstavnica na Izboru za mis Interkontinentala, Valentina Petrović, zajedno sa predstavnicama Albanije, Crne Gore i tzv. države Kosovo pokazala dvoglavog orla, misica se oglasila putem Instagram objave.

– Želim javno da se oglasim povodom slike koja kruži društvenim mrežama! U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvama da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i devojke su me u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo, nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Želim da se izvinim svim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, mojoj porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanju u zamku tuđe loše namere.

Ja volim i bodrim svoju državu i njene vrednosti.

Foto: Instagram/Printscreen

Baš se kajem, ali prosto to se nepromišljeno desilo. Teško mi padaju sve poruke i kritike, ali u pravu ste. Izvinite – napisala je misica na Instagramu.

Ona je dodala da planira da traži dozvolu od organizatora da napusti takmičenje i “tim činom olakša sebi trenutni pritisak koji nosim”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Valentina Petrović (@valeryview)

Podsetimo, dvoglavi orao je simbol Velike Albanije, tako da je jasno zašto ga Srbi doživljavaju kao sramnu provokaciju.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (11)

Ostavite komentar