Mina Vrbaški OPLELA po zadrugarima, spomenula i Mensura i Cara: Žao mi ih je jer su JADNI i bedni (VIDEO)

otkrila i da li će i ona ući u "Zadrugu 5"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ Objektiv TV

Nekadašnja zadrugarka Mina Vrbaški pred kamerama portala Objektiv.rs govorila je o mnogim temama, a otkrila je i da li će se naći u novoj sezoni pomenutog rijalitija.

– Po mom izgledu može da se vidi da sam raspoložena srećna, ispunjena, sve mi ide od ruke, da kucnem u drvo sve mi ide od ruke. Ne bih mnogo da pričam, ni da kvarim to – rekla je ona napočetku razgovora.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upitana da prokomentariše učešće, kako Mensura, tako i Filipa Cara u novoj sezoni, rekla je da ne prati nešto preterano “Zadrugu 5”.

– Iskreno, i ne pratim nešto preterano. Pratim u suštini tamo gde se pominjem. Moje ime u svakom trenutku, svakog dana, baš sam i malopre dobila klipove sa onih pitanja. Njihovo ponašanje je na nivou dece od 12 do 14 godina. ne znam šta im se dešava, očigledno su im žene došle glave ili je to karma koja im se vraća za sve ono što su radili, ali mislim da je pre to – rekla je Mina iskreno za naš portal.

– Ne sladim se time, iskreno, nekad mi ih je prosto žao jer su onako jadni i bedni, ali Bože moj, valjda će se jednog dana opametiti. neki su znali šta su mogli da imaju, ali džaba se to prokocka, sve to prođe, tako da neka oni samo uživaju u svojim ljubavima ili prividnim ljubavima, ja sam tu da ih podržim kao njihov prethodni partner. Toliko o njima – dodala je Vrbaški.

Foto: Youtube/Printscreen/Objektiv TV

Ona se osvrnula i na još neke zadrugare, a istakla je i kako ne bi volela da još uđe Maja Marinković.

– Znam da ulazi, ali ne bih volela još da uđe jer bi se onda pokvarila čitava ta priča između Cara i Dalile. S obzirom na to da dobro znam kakva je Maja, sigurna sam da će ona tu dobro da zaigra i da napravi neku dobru priču – ističe Mina.

– Mislim da je sve ovo Dalilina i Dejanova igra koju su osmislili još u spoljnjem svetu, toliko mi deluje providno i jeftino – prokomentarisala je ona i tu temu.

Na kraju je otkrila i da li planira i sama da uđe u “Zadrugu 5”.

– Iskreno toliko me dozivaju odande i ponekad mi nedostaje, posebno sad kad su te neke teme malo, da se i ja zaigram na moj način, ali mislim da me nećete gledati ove sezone jer sam krenula i sa pesmom – iskreno je rekla ona, a onda dodala:

– Rekla sam da ne želim da kažem ne jer uglavnom kad kažem ne, sve se desi suprotno, tako da nikad ne reci nikad zaključila je Mina Vrbaški za Objektiv.rs.

Šta nam je još rekla Mina možete pogledati u video prilogu ispod:

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar