Dijana (21) nađena MRTVA: Telo nesrećne TRUDNICE otkriveno u šumi, policija traži ovog čoveka (FOTO)

Njena majka je rekla policiji da se par svađao pre njenog nestanka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Nestala trudnica iz Pensilvanije pronađena je mrtva u Filadelfiji ,a prema izveštajima, istražitelji tragaju za njenim dečkom.

Naime, 30. marta ove godine Dijanino telo je pronađeno u šumi na jugozapadu Filadelfije, otprilike jednu milju od mesta na kojem je automobil njenog dečka, Džastina Smita (23), izgoreo u plamenu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njena majka, Beti Čelini, rekla je policiji da se par svađao pre njenog nestanka. Poslednji put su zajedno viđeni u perionici u Jedonu.

Kako je saopštio policijski upravnik zaposlen na slučaju, njena smrt se istražuje kao ubistvo.

– To je strašno. Reči ne izražavaju kolika je tuga za mladom ženom koja je za sobom ostavila četvorogodišnje dete, a bila je trudna tri, četiri meseca i očekivala drugo dete. Reči ne mogu da opišu kolika je to tuga za njenu porodicu.

Foto: Printscreen

Džastin Smit, osumnjičen za ubistvo trudne devojke

Čelini je za Inkvajerer rekla da je nazvala Smita nakon što se satima nije čula sa ćerkom i da je planirala da prijavi nestanak, što ga je navelo da joj spusti slušalicu.

Smitov mobilni telefon je isključen od 30. marta, a policija je pronašla ključeve njegovog automobila i novčanik u blizini njegovog zapaljenog automobila, nakon što je nestao.

Filadelfijska je ponovo zatražila pomoć javnosti u pronalaženju osumnjičenog za ubistvo trudne devojke.

Oni su izdali poternicu za Džastinom Smitom mesec dana nakon otkrića monstruoznog zločina, a ovaj 23-godišnjak se tereti za ubistvo 21-godišnje Dijane Bris i njenog nerođenog deteta.

BONUS VIDEO



Izvor: nypost.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar