ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 25. do 31. oktobra: Mars u Škorpiji pomaže u ostvarenju DOBRIH IDEJA

Ovan treba da pravi manje transparentne poteze, Devica se upušta u rasprave i ozbiljne polemike, a Rak bi mogao da ima problem sa probavnim organima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao
Nedelja počinje dinamičnije nego obično. Obzirom da vaš vladar gostuje u polju investicija, to će biti vaše glavno interesovanje ove sedmice. Imate dobre ideje i poslovne planove, ali vaši potezi treba da budu manje transparentni. Neko iz bližeg poslovnog okruženja može da iskoristi vaše ideje za svoju korist. Krajem nedelje obratite pažnju na određene intrige od strane poslovnih saradnika.
Ljubav
Vaša otvorenost i dominacija su naglašene tokom ove nedelje. Partner je spreman da vam izađe u susret i da vas prati ako ne budete dodatno zahtevni. Mars je u vašem osmom polju, pa sklonost ka tajnim vezama i kratkim strasnim avanturama nisu isključene za slobodne pripadnike znaka Ovna.
Zdravlje
Odlično se osećate, ali povedite računa o masnoj i jakoj hrani.

BIK

Posao
Ovo je manje povoljan period za sve koji su rođeni u znaku ili podznaku Bika. Mars vas čini aktivnim, ali slabo produktivnim, jer se ne zadovoljavate bilo kojim postignutim ciljem. Stalno ste strogi prema sebi i previše očekujete od poslovnih saradnika. Zato teže postižete zadovoljstvo u poslovno – finasijskom uspehu. Krajem nedelje mogući nesporazumi na poslu.
Ljubav
Ako ste u braku, nadajte se produktivnoj stabilnosti. Međutim, za one koji nisu u vezi, slabe su šanse da osnuju bar jednu normalnu ljubavnu priču. Opterećeni ste kontrolom i ljubomorom, a poverenje je dosta slabo. Zato i ne možete da budete u normalnoj ljubavnoj vezi. Sreća je da su to prolazne nepovoljne situacije.
Zdravlje
Manje se odmarajte, a više šetajte.

BLIZANCI

Posao
Ovo je nedelja vaših poslovnih aktivnosti i neaktivnosti. Veoma mešana situacija na poslu, ali i sa saradnicima. Bitno je da ne podlegnete određenim intrigama i da ne padnete pod tuđe uticaje koji su većim delom veoma negativni. Ipak, česti sukobi mišljenja i rasprave neće ugroziti vašu poslovnu produktivnost. Ovo je nedelja u kojoj možete ostvariti dobre poslovne aktivnosti.
Ljubav
Na porodičnom planu ulažete veliki trud da budete korisni i efikasni u svim dnevnim zadacima. Blizanci koji su u vezi su izgubili model bliskosti i to dodovodi do udaljavanja. Zato nije nemoguće da ove nedelje ukapirate koliko ste zapostavili emotivnog partnera i nemojte se čuditi ako je on našao dopunu na ljubavnom polju. Predstoji vam revitalizacija, ili potpuni prekid ljubavnog odnosa.
Zdravlje
Osetljivo zdravlje tokom sedmice obećava problem sa kostima i zglobovima.

RAK

Posao
Potpuno ste zaposednuti takmičarskim duhom tokom cele nedelje. Vaši poslovni planovi su toliko živi da ih udišete svaki dan. Velika i pojačana aktivnost, kako bi unapredili posao, su oznaka ove nedelje pred vama. Upotrebite sve svoje resurse i kreativnost da bi ste napravili dobar korak unapred.
Ljubav
Očekuje vas više druženja, bez obzira na trenutnu situaciju. Imate jaku želju da se aktivirate i mnogo više socijalizujete. Iako ste naglašeno senzitivni, vi upotrebljavate svoju blagu prirodu i nesvesno zavodite. U ljubavi su mogući novi i neočekivani događaji. Na kraju nedelje možete se naći u ljubavnoj vezi.
Zdravlje
Manji mogući problemi sa probavnim organima.

LAV

Posao
Ovo je nedelja u kojoj teže prihvatate bilo koje kompromise ili poslovne dogovore. Ipak ćete, tokom ovog perioda, imati šansu da profitirate u odnosu sa poznatim poslovnim partnerom. Nemojte biti nezadovoljni, jer i manji pomak u finasijama jeste dobar ako uzmete u obzir koliko se zalažete. Krajem sedmice postajete pasivniji na poslu, ali u svom domu preduzimate konkretne korake.
Ljubav
Želite da budete samostalni u nekim postupcima i sopstvenim odlukama. Takođe se čvrsto opirete kontroli emotivnog partnera, jer vam je dosta neskladnih želja. Vi želite jedno, a radite drugo samo zarad mira u kući. To ove nedelje menjate, čak i po cenu manje prepirke i svađe. Krajem nedelje pokazujete snagu volje da ne podlegnete više nijednom kompromisu u emotivnom odnosu.
Zdravlje
Nemate veće hronične tegobe.

DEVICA

Posao
Veće nestrpljenje i ishitrenost odlučivanja obeležavaju nedelju pred vama. Energični ste i dominantni, ali žustrina u komunikaciji vas može koštati dobrih poslovnih prilika. Bitan vam je utisak koji ostavljate na druge ljude i zato, ove nedelje, predstavljate sebe u nekom novom svetlu. Krajem sedmice dolazite do novih saznanja u vidu novih poslovnih mogućnosti.
Ljubav
U ljubavi, tokom ove nedelje, neretko se upuštate u rasprave i ozbiljne polemike. To vas sve navodi na nesigurnost u emotivnoj vezi. Obično je potreban samo razgovor, ali kod vas je, pre svega, potrebna iskrenost sa obe strane. A vi kao da sve to bacate iza leđa i dalje se služite običnim floskulama koje vam ne mogu popraviti ljubav.
Zdravlje
Problem sa upalama i česte glavobolje.

VAGA

Posao
Spremno dočekujete ovu nedelju, jer imate jaku volju da stičete novac i da se dodatno potrudite da poboljšate posao. Koliko ste preterano spremni na to, toliko ste spremni i da ga dobro i brzo potrošite. Krajem nedelje ste skloni brzopletim reakcijama i odlukama.
Ljubav
Imate potrebu da izrazite svoje mišljenje i ove nedelje nećete ćutati. Imate sve šanse da raspravite teške teme. Zato je ovo malo neudobnija nedelja za ljubav. Ipak, vi se snalazite dosta dobro. Imajte u vidu da radite stvari za celu porodicu, a ne samo za svoje potrebe.
Zdravlje
Napetost, nervoza i veliki psihološki pritisak.

ŠKORPIJA

Posao
Mars je ušao u svoje sedište i u vaš znak, pa vam to donosi veću aktivnost na poslu. Puni ste pozitivne energije koja vas vodi ka boljem i zadovoljnijem poslovanju. Imate dovoljno dobre volje i snage da napravite korak unapred. Dobro znate kako da unapredite svoj poslovni brend. Na tome počinjete da radite baš ove nedelje. Imate odlične ideje, a Mars u Škorpiji pomaže i da ih ostvarite.
Ljubav
Na polju ljubavi, sem manjih rasprava, očekujte i puno strasti. Škorpije koje su slobodne i nisu u vezi mogu naglo uleteti u čudnu avanturu. One koje su u vezi, ili braku, ove nedelje načinju teške teme da bi rešile nesporazume koji ih dugo muče. Istina je ono što ih zanima. I dok ne dođu do nje, neće popustiti u svojim namerama.
Zdravlje
Čuvajte se oštrih predmeta.

U toku su LJUBAVNE PREPIRKE među većinom horoskopskih znakova: Evo ko šta IZGOVARA

STRELAC

Posao
Imate dobre kreativne i nadahnute sposobnosti da promenite ključne poslovne poteze. To vam može doneti veće prihode, iako ste u stanju da reskirate. Manja nesigurnost, početkom nedelje, nestaje i ustupa mesto jasnijim ciljevima. Krajem nedelje ponovo nestabilno stanje na poslovnom planu.
Ljubav
Pomešane su vaše emocije. Kajete se zbog nekih ličnih propusta na polju ljubavi. Međutim, iako smatrate da je nemoguće, neke greške iz prošlosti možete popraviti ako imate volje i snage. Vezani ste za prošlost i niste još odlučili da se potpuno vratite ili da nastavite dalje. Imate blagi osećaj usamljenosti.
Zdravlje
Nemate veće tegobe na polju zdravlja.

JARAC

Posao
Neće vas mimoići dobre poslovne prilike, a na vama je da ih ne propustite. Poslovne akcije se povećavaju samo zato jer ste napravili nove rasporede slobodnog vremena. Ove nedelje očekujte bolje poslovne i finasijske prilike koje zavise direktno od vašeg tima koji ste organizovali. Poslovi preko preporuke, ili preko prijatelja, ponovo se aktiviraju.
Ljubav
Mars u Škorpiji pojačava vašu tamnu stranu posesivnosti i ljubomore. Zato je ovo nedelja u kojoj se bavite kontrolom, proverom i stalnim raspravama u emotivnim odnosima. Ništa vas neće ubediti u suprotno od vaše sumnje. Očekujte neudoban period koji je praćen teškim temama u ljubavnim odnosima.
Zdravlje
Moguće upale.

VODOLIJA

Posao
Niko nije srećniji od vas kada je posao u pitanju. Vas novac i poslovne ponude prosto jure. Dovoljno je da budete u dobroj komunikaciji i vi napredujte u svakom pogledu. Čak i najavljeni poslovi počinju da se pomeraju sa mrtve tačke. Sarađujete sa svima i preko prijatelja pravite odlične dogovore. Tako da je ovo prava poslovna nedelja u kojoj ste vi glavni akter dobrih poslovnih vibracija.
Ljubav
Koliko su ove nedelje naglašeni karijera i posao, toliko je ljubavno polje ugašeno. To znači da su slabe prilike da tokom sedmice sretnete bilo koju zanimljivu osobu. Vodolije koje su u vezi, ili braku, takođe mogu očekivati neudobnu nedelju, punu bespotrebnih rasprava koje ne vode ka dobru. Sudržite se od svađa i reagovanja na prvu loptu. To vas uvodi u pravi ljubavni rat.
Zdravlje
Manji problemi sa stomakom.

RIBE

Posao
Nema mirne nedelje pred vama, jer ste puni besa i nestrpljenja. Iako takve reakcije na poslovnom polju mogu napraviti veliku štetu, vi nećete moći da se uzdržite od sukoba. Pokušajte da se suočite sa strahovima koji uzrokuju bes. Ove nedelje možete očekivati puno priče, a dobre ponude će se teško realizovati.
Ljubav
Na emotivnom polju možete očekivati susrete koji će uzdrmati vaše nežno srce. Iako ste žedni ljubavi, ove nedelje se nećete upustiti ni u kratku ljubavnu avanturu. Strah od poraza vodi vas u dodatnu distancu prema svima koji žele da vam pokažu ili izraze ljubav. Krajem nedelje lakše ljubavne situacije.
Zdravlje
Povremena nesigurnost i iscrpljenost.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar