Inspektorima je pokazao potpuno ODSUSTVO EMPATIJE: Vulin otkrio detalje ispitivanja Gorana Džonića

Ministar Vulin je rekao da se Goran Džonić branio ćutanjem, ali da je pred sudijom za prethodni postupak izneo svoju odbranu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Facebook

Ministar Aleksandar Vulin je večeras u emisiji Hit Tvit govorio o ubistvu porodice Đokić i ispitivanju osumnjičenog Gorana Džonića.

Ministar Vulin je rekao da se Goran Džonić branio ćutanjem, ali da je pred sudijom za prethodni postupak izneo svoju odbranu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mi smo našli neke veoma neoborive dokaze da je učestvovao u ubistvu. Pronađen je novac na njegovom imanju, još neki predmeti koji su bez sumnje bili iskorišćeni za ubistvo. On je ukazao na saučesnike, i mi smo ih priveli – rekao je Vulin.

Ministar je podsetio da je upravo danas određen pritvor dvojici muškaraca koji su privedeni kao saučesnici, i otkrio je da je raspitana interna poternica za još jednim licem.

– To je neshvatljivo. Nama je od početka bilo jasno, od prvog dana, da je neko ko ih poznaje ubica. To je vrlo pažljivo, profesionalno pripremljena likvidacija – rekao je Vulin, i dodao da je DŽonić pažljivo pripremao svoje alibije kako bi opravdao svoje kretanje.

– Inspektorima je pokazao jedno potpuno odsustvo empatije, kao da se ništa nije desilo. Samo kada bi došli do njega, počinjao je da plače, gubi živce i da se nervira. Ali kada bi ga pitali da li je neko od članova njegove porodice mogao da izvrši ubistvo, on je rekao što da ne – istakao je Aleksandar Vulin.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar