Naš glumac za dlaku je sebi ODUZEO život na snimanju filma: Priča se da sada ima STAKLENO oko (FOTO)

I na snimanjima za domaće filmove dešavale su se jezive situacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA, Profimedia

Nakon tragedije koja se dogodila na snimanju fi lma „Rust”, kada je čuveni glumac Alek Boldvin ispalio metak koji je usmrtio direktorku fotografi je Halinu Hačins, oglasio se reditelj Džoel Souza, koji je povređen, ali je njegovo stanje stabilno.

Potvrđeno je da su u pištolju bili pravi meci, a ovo nije prvi put da se dogodi ovakva tragedija na nekom fi lmskom setu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Jako sam potresen gubitkom moje prijateljice i koleginice Haline. Bila je ljubazna, živahna, neverovatno talentovana, borila se za sve i uvek me je gurala da budem bolji. Moje misli su uz njenu porodicu u ovim teškim trenucima – rekao je reditelj Džoel Souza, čije zdravstveno stanje je sada stabilno.

Prema pisanju stranih medija, na snimanju nisu bili ispoštovani staardni bezbednosni protokoli, budući da je dokazano da je pištolj koji je Boldvin koristio za potrebe snimanja bio napunjen pravim mecima, umesto takozvanim “ćorcima”. Pored ovog, neki od zaposlenih tvrde da se kamerman pre nedelju dana žalio menadžeru produkcije na bezbednost oružja na setu. Alek Boldvin saslušan je u policiji, nakon čega je pušten na slobodu dok se ne utvrdi šta se zapravo dogodilo. Mnogi smatraju da je u pitanju bio nesrećan slučaj, ali neki sumnjaju da je pravi metak namerno stavljen u pištolj.

BOGDAN DIKLIĆ UMALO STRADAO

Ovakve situacije ne dešavaju se samo u Holivudu, već je i u našoj kinematografi ji bilo nekoliko primera koji se, na svu sreću, nisu tragično završili. Na snimanju filma „Turneja” glumac Bogdan Diklić pucao je iz kalašnjikova zbog potreba snimanja, usled čega ga je jedna od ispaljenih čaura pogodila pravo u oko. Brzom reakcijom kolega Diklić je odvezen u bolnicu, gde mu je konstatovana teška povreda oka. Postoje priče da glumac od tada ima stakleno oko, ali to nikada nije javno potvrdio.

O JOŠ TRAGEDIJA SA SNIMANJA I MNOGIM SLIČNIM TEKSTOVIMA ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA. 

Piše: Mila Marinović

BONUS VIDEO: 

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar