Sramota na TV Podgorica: Voditeljka na NAJPRIZEMNIJI način govorila o ubistvu Ljubiše Mrdaka (VIDEO)

Ta TV je sada pod pokroviteljstvom Glavnog grada i gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića, rekao je Radunović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/YouTube/Printscreen

Povodom sramne izjave novinarke u dnevniku nedavno osnovane TV Podgorica u kojoj je na najprizemniji način govorila o ubistvu Ljubiše Mrdaka u Nikšiću, koji se suprotstavio pljačkašima novca ispred pošte u tom gradu, reagovao je Slaven Radunović, šef poslaničkog kluba DF-a u Skupštini Crne Gore.

– Ta TV je sada pod pokroviteljstvom Glavnog grada i gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića. Ova televizija i njen dnevnik su slika i prilika boraca za “vrtanje CG na pravi put”. Ovako Darko Šuković, Ivan Vuković & co. troše novac svih građana Podgorice, predviđen za pružanje servisnih informacija – rekao je Radunović.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On se nada da će reagovati neka od NVO koje se bave ovakvim primerima fašizma i primitivizma finansiranim javnim novcem i ne samo reagovati, već iste prijaviti nadležnom organu, jer to je njihov posao.

– A, naš posao, nas koji se bavimo politikom, je da ove relikte 1948. pobrišemo s političke scene i gurnemo u istoriju, sve sa omiljenim im Brozom, Đilasom, Jovom Kapičićem i Veljkom Milatovićem – kazao je Radunović.

Nezvanično saznajemo da se radi o novinarki Mirki Dević iz Ivanjice, koja je, navodno kao čvrsti kadar DPS-a bila angažovana u Radio Berane. Priča se da joj je suprug svojevremeno radio u CB Berane, a navodno sada u Specijalnom policijskom odelenju. U Podgorici se može čuti da je vođen postupak protiv njega zbog maltretiranja uhapšenih litijaša.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar