Rialda iskreno o odnosu sa Kenanom: Jedan LAJK mu je bio VAŽNIJI od mene (VIDEO)

Nije štedela reči za bivšeg

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Bivša učesnica „Zadruge” Rialda Karahasanović, pojavila se prvi put u javnosti nakon incidenta sa bivšim momkom Kenanom Tahirovićem, koji ju je navodno udario.

‒ Tužiću ga. Pokazao mi je da je sve ono što sam sumnjala. Nije to bilo prvi put da me je uvredio. Zapitala sam se dokle više pokušavam da popravljam odnose i da pravim idealnog muškarca. Po izlasku sam shvatila
da to nije taj čovek, ali ne možeš ti emocije tek tako da ugasiš, to nije prirodno. Zgadio mi se dan kada sam uopšte počela sa njim – rekla je Rialda, koju smo pitali da li joj je sada žao što je bila sa njim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

‒ Nije mi žao, imali smo mi lepih momenata. Negde sam zakazala sama sa sobom jer uđem u odnos koji mislim da je ispravan i onda vidiš da je sa druge strane sve bila taktika i onda mislim da jesam potrošila vreme – rekla je Rialda, te je dodala:

‒ Nikad nije stao iza mene, jednim postupkom nije pokazao da ljudi treba da imaju poštovanje prema meni, vređali su moj fizički izgled, moj posao, i to je uticalo na moju psihu. Njemu je jedan lajk bio važniji od mene.

Rialda prati novu sezonu rijalitija i kaže da je Dalila svojim postupcima svoj brak stavila na stub srama:

‒ Izgleda mi kao da Dalila pokušava da napravi igru, pravi od sebe cirkuskog zabavljača na pet minuta. Nešto što treba da joj bude sveto stavlja na stub srama.

Foto: Objektiv.rs

Autor: T.S.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar