Proslavila se u rijalitiju, često je bila GOLA pred kamerama: Evo kako sad IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

Poznata je i po tome što otvoreno govori o svim temama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ istip123

Voditeljka Antonija Blaće u Hrvatskoj se proslavila 2003. godine učešćem u “Velikom Bratu”, da bi je šest godina kasnije angažovali da vodi isti.

Ona je jednom prilikom na svom profilu na Instagramu napisala kako je život nepredviv, te da je svojevremeno skupljala čaše nakon žurke kada ser otvarala televizija na kojoj radi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Antonija Blaće (@antonijablace)

– Na prvom partiju ikada, parti koji je obeležio pokretanje kanala, te davne 2004., bila sam prisutna i ja. Ali ne kao kandidat “Velikog Brata”, a još manje kao voditeljka ili producentkinja. Radila sam najvažniji posao te večeri skupljala sam čaše! Nikada to neću zaboraviti. Gledala sam iza šanka tadašnje velike zvezde i ni u peti mi nije bilo da ću jednog dana i ja tako stajati na pozornici. Tek sam se par meseci posle toga prijavila za BB. Posle su mi rekli da čak nisam bila u prvih 12, nego backup, ali me i tu sreća pogledala pa sam upala jer je neko odustao. Tako da ako vam iko ikada kaže: “Ma nemoguće”. E, moguće je! – napisala je voditeljka.

Dok je učestvovala u rijalitiju, nije marila za kamere, te je publika često imala priliku da je vidi golu, a 2015. godine isti rijaliti vodila je i u Srbiji. Osim toga, u našoj zemlji vodila je i “X faktor” zajedno sa glumcem Aleksandrom Radojičićem.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Antonija Blaće (@antonijablace)

Publika ju je posebno zavolela zbog toga što otvoreno govori o svim temama, pa i onim škakljivim, a njeno srce osvojio je vaterpolista Hrvoje Brlečić. Nakon udaje za njega jedno vreme je živela u Italiji zbog njegovog poslovnog angažmana, a danas žive u Hrvatskoj gde radi kao voditeljka, ali i kao producent.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar