Osvanuo SRAMNI grafit u selu gde su pronađena tela Đokića: Sprejom ispisane JEZIVE reči

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Tokom noći, u selu Moravac, u čijem ataru su pronađena tela porodice Đokić, na asfaltu je osvanuo grafit sa porukom “Pravda za porodicu Džonić”.

Još nije poznato ko je sprejom ispisao ove reči na ulici gde i Džonići i Đokići imaju kuću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Podsećamo, Goran Džonić, osumnjičeni za svirepu likvidaciju porodice Đokić, s kojom je bio u srodstvu, doveden je jutros oko 9 sati u niško Više javno tužilaštvo na saslušanje.

Džonić je uhapšen zbog sumnje da je ubio svoje rođake, Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih. Osumnjičeni Džonić i pokojni Đokić braća su od tetaka.

Osumnjičeni za ubistvo Đokića doveden na SASLUŠANJE: Goran Džonić pred niškim tužilaštvom

Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca, gde žive.

Njihov “folksvagen pasat” crne boje snimila je nadzorna kamera na perionici, kod mosta u Žitkovcu i od tog trenutka, i vozilo i tročlana porodica kao da su u zemlju propali.

Džonić priznao da je raku dugo spremao za Đokiće? Jedna stvar može da napravi VELEOBRT u slučaju ubistva

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci.

Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Telegraf.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar