Goca Božinovska se IZVIKALA na snajku Bojanu, rekla joj da će DOSADITI Mirku: “Aman, ženska glavo”

Isplivali detalji razgovora iz vile u Surčinu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Goca Božinovska navodno je kritikovala svoju snajku Bojanu Rodić da se previše zatvorila u kuću i da bi trebalo da počne da izlazi i ima svoj život.

– Goca smatra da se Bojana previše zatvorila u kuću. Posvećena je Mirku i bebi, ali nema potrebe da se toliko začauri, pa joj je očitala bukvicu: “Aman ženska glavo, pa ima ovo dete babu! Ja ću da ga čuvam, a ti se skockaj, zovi sestre, zovi drugarice i u provod. Šta ima samo u Mirka da gledaš, dosadićeš mu, pa će posle da bude kuku i lele. Hvala Bogu, ne brani ti. Nije neki ludak. Slušaj ti mene. Ja sam sve to prošla. Da se lepo skockaš, nasminkaš, pa na muziku, a baba će da čuva unuče. Nije moja snajka samo domaćića, pa i ja moja Zlajka smo imale i malu decu, pa smo i skitale i nastupale i deca su nam dobra i šta nam fali” – rekla je Goca Bojani, priča dobro obavešten izvor za Skandal.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Bojana je pažljivo saslušala Gocu i složila se sa njom, pa je brže-bolje sa sestrama zakazala izlazak u provod – zaključio je izvor za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Scandal

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar