Osmanijeva UDARILA na Ruse: Proglašeni personama non grata zbog “narušavanja bezbednosti” lažne države

Na Fejsbuku napisala da je to bio njen zahtev tzv ministarki spoljnih poslova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Youtube printscreen

Priština je proglasila dva zvaničnika kosovskog predstavništva Ambasade Ruske Federacije u Srbiji personama non grata.

Samozvana predsednica privremenih “institucija” u Prištini Vjosa Osmani kaže da su dva zvaničnika kosovskog predstavništva Ambasade Ruske Federacije u Srbiji proglašena personama non zbog, kako je navela, njihove štetne aktivnosti „koje su narušile nacionalnu bezbednost i ustavni poredak (lažne) Republike Kosovo”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Osmanijeva je na Fejsbuku napisala da je to bio njen zahtev ministarki spoljnih poslova Doniki Gervali koja je, kaže, danas donela odluku o proglašenju dva zvaničnika za nepoželjne osobe.

Dodala je da je istovremeno tzv. kosovsko “ministarstvo spoljnih poslova” obavestilo institucije za sprovođenje zakona i nadležne organe o primeni te odluke.

– (Kvazi) institucije (lažne) republike “Kosovo” odlučne su u borbi protiv malignog uticaja Ruske Federacije i njihovih satelita u regionu, koji rade na uništavanju naših dostignuća i dostignuća SAD, NATO i EU. Iz tog razloga ćemo i dalje blisko sarađivati sa našim američkim i evropskim saveznicima kako bi sprečili da (tzv.) Kosovo i naš region bude plen destabilizujućih ambicija Ruske Federacije. Uveravam građane da (kvazi) institucije (lažne) republike “Kosovo” neće oklevati da deluju svaki put kad dođe do narušavanja bezbednosti i ustavnog poretka u zemlji – napisala je Osmanijeva.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar