Ivica Iliev najavio sastanak sa Stanojevićem: Razgovaraćemo kada se ohlade glave!

Poraz koji ne boli mnogo crno-bele

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ivica Iliev je već prokomentarisao duel sa Gentom, u kojem je Partizan poražen od belgijskog kluba, a sada je najavio da će pričati sa Aleksandarom Stanojevićem zbog crvenog kartona i rasprave sa sudijom Medenom.

Stanojević neće moći da vodi ekipu na sledećem meču sa Gentom, što je svakako hendikep.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Još nismo imali sastanak sa trenerom Stanojevićem, ali će ga svakako biti. Uvek je najbolje pričati hladne glave. Sve ćemo analizirati. Pod adrenalinom se prave greške – rekao je Ivica Iliev za Kurir.

On smatra da je remi bio najerealniji ishod utakmice.

– Ova generacija nije navikla da gubi. Uprkos porazu osećaju se kao šampioni. I pored primljenog gola momci su pokazali karakter i kvalitet. Napali su izuzetno snažnog i kvalitetnog protivnika, ali nam se nije dalo da postignemo toliko željeni gol. Remi bi bio najrealniji ishod.

Partizanov ciljevi za ovu sezonu se znaju.

– Svi mi u klubu znamo koji su nam ciljevi. Prvi smo ostvarili, igraćemo proleće u Evropi, drugi je pred nama, a to je titula u Srbiji. Ako neki poraz ne boli, to je ovaj protiv Genta – zaključio je Iliev.

Bonus video:

Optimisti u TSC-u pred Partizan: Mi kao ekipa uvek idemo na pobedu



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

  1. Jeste li obavili razgovor? Jesu li se glave ohladile? Prevaranti, Savin ste Partizan rasturili, igrao egal sa Mancesterom, ovaj sto je sada ne moze egal ni sa jednom ozbiljnijom evropskom ekipom. Sav kvalitet ste razjurili, Sadik, Fica Stevanovic, Asano, Suma, nema vise brzine i tehnike, ostavili ste osrednjost da pobedjuje Kolubaru i Vozdovac. Gospodar ce vam mozda dati Kup Srbije, a verovatno ni to.

    Odgovori

Ostavite komentar