Optimisti u TSC-u pred Partizan: Mi kao ekipa uvek idemo na pobedu

Prilika da naši momci pruže maksimum mogućnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Fudbaleri TSC-a dočekuju ekipu Partizana u okviru 14. kola Superlige Srbije, a domaćini su pre par dana ostali bez prvog trenera Mladena Krstajića, njega je zamenio Mirko Jovanović dosadašnji sportski direktor i bivši pomoćnik pokojnog Zoltana Saba.

Tim iz Bačke Topole je u lošoj seriji rezultata, pošto su pobedili samo jednom u poslednjih pet kola, a privremeni šef stručnog štaba izjavio je da očekuje da igrači pruže maksimum svojih mogućnosti i prirede publici dobar fudbal.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Posle dva poraza, očekujem da u predstojećoj utakmici igramo mnogo bolje. Meč protiv Partizana će biti praznik fudbala u Bačkoj Topoli i prilika da naši momci pruže maksimum mogućnosti i odigraju partiju kojom će i oni i publika biti zadovoljna – rekao je Jovanović.

– Verujem da nema potrebe da posebno motivišem ekipu. Igramo pred svojom publikom, najbitnije je da popravimo utisak sa susreta sa Proleterom, koji je bio dosta slab. Nadam se povoljnom rezultatu. Mi kao ekipa uvek idemo na pobedu i tako će biti i u nedelju – optimista je Jovanović.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar