Dijana Hrkalović htela da POBEGNE sa novim imenom: Evo šta se KRIJE iza kombinacije “Nika Rina”

Pitanje je na kojoj bi se svetskoj destinaciji u ovom momentu krila van dometa ruke pravde

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Kada je pre dve godine smenjena sa mesta državne sekretarke MUP, Dijana Hrkalović je bila svesna da su joj dani na slobodi odbrojani. Uvek spremna da se bori za sebe, Hrkalovićeva je neposredno potom, u julu 2019. odlučila da pobegne iz zemlje.

Za te potrebe odmah je obezbedila i novi identitet, promenila ime u Nika Rina, što potvrđuje i fotografija ličnog dokumenta do koje je Objektiv ekskluzivno došao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Opremljena novim dokumentima sa izmenjenim imenom, Dijana je pobegla iz Srbije, izabravši Tel Aviv za svoju novu bazu. U prestonici Izraela provela je mesec dana, pripremajući se za poslednji korak u svojoj transformaciji – plastične operacije kojima bi izmenila lični opis. Pitanje je na kojoj bi se svetskoj destinaciji u ovom momentu krila van dometa ruke pravde da je u svemu tome nije sprečio poziv njenog najbližeg saradnika i doskorašnjeg šefa Nebojše Stefanovića.

„BOGINJA MAFIJE”

Osim što je želela da po ugledu na svetske mafijaše bezbrižno nastavi da živi daleko od svoje domovine, ona je po uzoru na njih odabrala i novo ime, Nika Rina. Naime, Dijana Hrkalović je ime uzela po grčkoj boginji pobede, a prezime po Totu Rini, jednom od najvećih sicilijanskih mafijaša svih vremena. Rina, zvani Zver, bio je prvi šef zloglasne mafijaške organizacije Koza nostra i na duši je nosio veliki broj života.

Dakle, kombinacijom novog Dijaninog imena dobija se „boginja mafije”, a Hrkalovićeva je upravo tako najviše volela da je oslovljavaju kriminalci iz klana Veljka Belivuka, sa kojima je intenzivno sarađivala. Ovo ime koristila je samo četiri meseca, da bi krajem novembra 2019. kod matičara vratila staro lično ime. Iako je to uradila posle tako kratkog vremena, Nika Rina je ostalo upamćeno u kriminalnim krugovima.

Osim imena i prezimena, Hrkalovićeva je više puta menjala i mesto boravišta, čime je u nekoliko navrata promenila neke od osnovnih ličnih podataka koji se nalaze u dokumentima svakog građanina Srbije. Poslednji put je to uradila u januaru ove godine u jednoj beogradskoj opštini, sasvim drugoj od one u kojoj je promenila identitet, pa ga ponovo vratila.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 22. OKTOBAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar