Slavko Štimac otkrio tajnu iz LEGENDARNOG filma: Evo kako je nastala svima OMILJENA scena!

Glumac je ostao upamćen po ulozi Petra u „Varljivom letu ’68”, a scena koja je obeležila film teško mu je pala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Kada pomislimo na Slavka Štimca, prvo nam kroz glavu prolazi scena iz filma „Varljivo leto’68”, u kojoj mu Danilo Bata Stojković govori: „Mesi,mesi, neće ništa da ti škodi”,u kojoj je popularni glumac bio u provokativnoj pozi sa Draganom Varagić (Jagodinka Simonović).

Štimac se takođe odlično seća tog čuvenog momenta, ali kaže da mu snimanje ljubavnih scena poput te nimalo ne prija. U razgovoru za Objektiv, glumac se osvrnuo i na trenutne angažmane, kao i na odnose sa mlađim kolegama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sve te ljubavne scene mi uopšte ne prijaju, ne volim da ih snimam i to nema nikakve veze od izbora partnerki u filmu ili seriji u kojima glumim. Jednostavno, kada nema neke hemije, nema potrebe za takvim scenama.

Foto: Objektiv.rs/Tamara Trajkovic. Printscreen

Konkretno, ta scena sa Jagodinkom ispala je onako kako sam i očekivao. To je očigledno ono što sve najviše i zanima. Mene lično je bilo sramota da sebe kasnije gledam u toj sceni, ali to je gluma, na to se naviknete kroz vreme – rekao je Štimac kroz smeh, te se osvrnuo na životne odluke koje je doneo.

Piše: Tanja Svilanović, Suzana Špirto

Ostatak ovog intervjua i mnoge druge tekstove možete pročitati u sutrašnjem štampanom izdanju lista Objektiv:

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar