Hrvatski istoričar OČITAO LEKCIJU: “Sve važno Srbima nalazi se na Kosovu, a Hrvati imaju veliki kompleks”

Šarić je podsetio na maltretiranje Dragice Gašić u Đakovici i dodao da "Srbi u enklavama žive kao Indijanci"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/youtube

Hrvatski istoričar Goran Šarić rekao je da Srbija nikada ne sme dati Kosovo i Metohiju Albancima.

Šarić je prvo komentarisao status za koji kaže da je citat da “Srbi ne smeju dati Kosovo ni po cenu rata”, a ta izjava je izazvala buru u Hrvatskoj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Problem je što Hrvati imaju jedan veliki kompleks od Srba. Kad čovek ode na hrvatski YouTube u trending, uvek je od 50 videa, 20 iz Srbije i to ne samo muzika, nego i političke emisije – rekao je Goran Šarić u emisiji “Večernji podcast” i dodao da je u Srbiji situacija da možda jedan video snimak iz Hrvatske bude u trendingu.

On kaže da se sve što je važno Srbima nalazi na Kosovu i Metohiji i rekao je da je njegov predmet da Kosovo i Metohija formalno ostanu u Srbiji, a da Albanci imaju suverenitet.

– Da su Albanci najbolji na svetu, kad neko uđe u moju kuću, on iz moje kuće mora izaći. Ja da sutra odem i odselim se u Budimpeštu i da mi neko uzme jednu sobu, ja to ne bih dao – rekao je Goran Šarić.

On kaže da nema razloga da se Srbija odrekne Kosova i Metohije, piše Alo.

– Nijedna država se ne odriče ni metra svoje teritorije. Pogotovo ne kada su tamo stotine manastira, bitke, preci… – rekao je Goran Šarić.

Šarić je podsetio na maltretiranje Dragice Gašić u Đakovici i dodao da “Srbi u enklavama žive kao Indijanci”.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Alo

Komentari (4)

  1. Da ima jos ovakvih realnih i postenih ljudi, nebi bilo zla i bolesti u svetu ,a tebi dragi covece puno srece u zivotu .Iako pises istinu ti si hrabar covek.

    Odgovori
  2. Tesko je sačuvati Kosovo zbog Srba izdajnika koji se vidi kroz Čedu,Canka,DJilasa...uz One u suknjama čija imena ne mogu kazati jer bi povraćao.

    Odgovori
  3. Историчар Шарић заслужује сво поштовање и дивљење овога света. Човек се држи истине, као светиње. Несрећа је што овде неке сподобе, а носе српско име и презиме, мрзе народ и пљују по Србији, лажу, измишљају, нападају, као најгори непријатељи. Нека им то буде последње! Господине Шарићу, хвала Вам, до неба!

    Odgovori

Ostavite komentar