Avion ispustio fekalije u vazduhu, pa POLIO ČOVEKA u bašti: Niko ne veruje šta ga je snašlo

Nije poznato koja je aviokompanija u pitanju i na kom letu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
sanjati pad iz aviona
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Neimenovana porodica koja živi nadomak dvorca Vindzor u južnoj Engleskoj pretrpela je sredinom jula prilično neugodno iznenađenje kada je avion u letu ispustio “kišu” ljudskih fekalija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tom prilikom je jedan muškarac ostao prekriven izmetom, rečeno je na sastanku tamošnjeg veća, čija zapažanja prenosi Dejli mejl.

Po svemu sudeći je i toplo vreme kumovalo ovom incidentu, budući da se fekalije, čak i ako nekim slučajem iscure iz aviona, obično smrznu u vazduhu smrznu zbog niskih temperatura.

– Znam da svake godine dođe do niza sličnih incidenata, ali ovaj put fekalije nisu bile smrznute i čoveku je cela baašta bila pošpricana. Nesrečnik se u to vreme nalazio ispred kuće i užasno se proveo. Stradali su mu i baašteni suncobrani – rečeno je na sednici tamošnjeg veća.

Foto: Shutterstock

Muškarac nije nikog tužio, a stručnjaci pokušavaju da otkriju kako je uopšte do toga došlo budući da današnji avioni imaju vrlo moderne WC kabine iz kojih se fekalije prazne nakon sletanja.

Većnik župe Vajtfild Džof Pekston, koji je 40 godina radio na aerodromima, nazvao je incident vrlo retkim.

– Nekad smo imali problema s takozvanim plavim ledom (smrznutim ljudskim izmetom i dezinficijensom) pri dolasku, ali to je ranije bila redovna pojava – rekao je.

Nije navedeno iz kojeg je aviona iscureo teret, niti koja je aviokompanija u pitanju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar