Anđela se sa mužem i sinom vraćala iz Grčke, a zbog jedne banalnosti preživela je torturu na aerodromu

Stjuardesama je zasmetao mališan koji nije imao masku jer je bio alergičan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Freepik,/Pixabay.com

Anđeli Artis (31) i njenom mužu Darijanu nije dozvoljen ulaz na transatlantski let sa londonskog Hitroa u američki Šarlot jer njihov dvogodišnji sin Mejzon nije imaao zaštitnu masku.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Oni su bili na odmoru u Grčkoj, a kući u Ameriku trebalo je da se vrate preko Londona. Međutim, tvrdi Anđela, kada je stjuardesas pokazala prstom u njeno dete, odmah su bili izbačeni iz aviona.

Oni su morali da prespavaju u smeštaju na aerodromu, pre nego što su sutradan uhvatili drugi let.

– U početku su stjuardese bile divne. Tepale su mom sinu i dale mu lizalice. Međutim, 25 minuta pre nego što je trebalo da poletimo, prišla je jedna od njih i rekla da beba mora da stavi masku ili da napustimo avion. Nisam imala pojma da je to stroga politika kompanije jer kad smo putovali za Grčku, niko mu nije tražio masku – rekla je Anđela za Metro.

Foto: Printscreen/Instagram/so_angie

– Moj sin ne može da izdrži duže od dva minuta sa maskom jer je mali i alergičan je i odmah počne da se guši i ne može normalno da diše. Snimala sam telefonom taj incident, nakon čega mi je odgurnula ruku. Svi su bili šokirani zbog čega to rade – navela je ona.

Anđela je u suzama sa porodicom napustila avion i žalila se predstavništvu Amerikan Erlajnza.

– U osnovi su se složili sa nama i smatrali su da nije u redu da zaustave let i izbace naas zbog dvogodišnjeg deteta – istakla je Anđela, koja je na Instagramu podelila detalje neprijiatnosti na aerodromu u Londonu.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, metro.co.uk

Komentari (1)

  1. Ako dete nemoze nositi masku.??? Pa sto onda ide u Grcku na odmor.?? Zar u Americi nema mesta za odmor.?? Besni roditelji,teraju neka svoja pravila.Pa je isla na lecenje sa detetom. Pa da to razumemo.Ali ona ide na odmor.

    Odgovori

Ostavite komentar