Dijana Hrkalović poslala LJUBAVNIKA da ubije Vladu Popa?! Nisu se odvajali, pa ga policija privela

Nedavno je u sud došao svedok, kog su navodno tukli i pokušali da mu iznude novac tvrdeći da ih je lažno optužio i da je odlučio da "kaže istinu jer se više ne boji Dijane"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Bivša državna sekretarka MUP navodno je bila u ljubavnoj vezi s navijačem Vladimirom Vajdićem, koji se dovodi u vezu s ubistvom Vladimira Popovića. Navijač je uživao njenu zaštitu, ali je zauzvrat “sklanjao” ljude koji su joj smeta

Navijač Vladimir Vajdić, koji se dovodi u vezu sa ubistvom Vladimira Popovića Popa, nekadašnjeg vlasnika kazina “Havana”, bio je u vreme zločina u ljubavnoj vezi sa uhapšenom državnom sekretarkom Dijanom Hrkalović. Vladimir Popović, podsetimo, ubijen je u decembru 2018, samo nekoliko meseci pošto je Hrkalovićeva naredila policajcima koji su Vajdića zaustavili da ga puste i vrate mu nelegalno oružje koje je pronađeno u njegovom automobilu.

Sabotiranje istrage

– Vladimir Vajdić, koji je odranije poznat policiji i ima kriminalni dosije, dovodi se u vezu sa tim zločinom. Iako se u početku mislilo da je Popović ubijen u sukobu kavačkog i škaljarskog klana, istraga je utvrdila da njegova likvidacija nema nikakve veze sa krvavim ratom zbog droge. Jedno od imena do kojih se došlo tokom prikupljanja dokaza jeste i Vajdić, ali su uviđaj na licu mesta i istraga urađeni tako da je teško sa kvalitetnim dokazima za sud rešiti taj slučaj – kaže izvor i podseća da je Dijana Hrkalović u vreme tog zločina bila glavna u MUP, ali i da je u petak uhapšena upravo zbog sabotiranja istrage za ubistvo.

– Tokom prikupljanja dokaza došlo se i do njenog imena i ona bi trebalo uskoro da bude saslušana i zbog toga – dodaje sagovornik.

On podseća da je Hrkalovićka Popovića, kog je dovodila u vezu sa škaljarskim klanom, patološki mrzela i da je svedok u sudu izjavio da je svedoka terala da lažno optuži njega i njegove prijatelje Vladimira Đorića i Vojislava Kostića za iznudu. Zbog tog svedočenja on je bio uhapšen, a kraj postupka nije dočekao jer je ubijen. Međutim, nedavno je u sud došao svedok, kog su navodno tukli i pokušali da mu iznude novac tvrdeći da ih je lažno optužio i da je odlučio da “kaže istinu jer se više ne boji Dijane”.

Inače, u vreme ubistva Popa, prema rečima sagovornika, tadašnja državna sekretarka i Vajdić se nisu odvajali.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (2)

  1. @Brankica A ti kao znaš šta je biseksualka? Ne postoje reči kojima bih opisao prazninu i glupost izrečenu u tvom komentaru. To ti najiskrenije kažem Brankice. Što bre lepo ne čitaš samo i batališ tu tastaturu kad ti pisanje baš i ne ide.

    Odgovori

Ostavite komentar