Nove loše vesti pred evropsko gostovanje: Stanković govorio o velikim problemima uoči puta u Dansku!

Utakmica se igra u četvrtak od 18.45

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/YouTube/Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković održao je konferenciju za medije pred odlazak ekipe u Dansku, gde će u četvrtak protiv Mitjilanda od 18.45 biti odigran meč 3. kola grupne faze Lige Evrope.

Na početku je govorio o kadrovskoj situaciji, koja ni za ovo evropsko gostovanje nije dobra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Katai je imao koronu i protreban mu je oporavak, kao što je Gajiću, Degeneku, Borjanu i Krstičiću bio potreban period da izađu iz korone. Pitanje je kad je igrač spreman i za koji fizički napor posle virusa. Bitno nam je zdravlje igrača i Sale u ovom trenutku ne može da odgovori stopostotno na zahteve. Nije strašno, ali ako ima i minimalan problem ne želimo da rizikujemo. Katai, Pavkov, Živković i Veljko Nikolić će ostati u Beogradu. Imamo ozbiljne kadrovske probleme, ali nećemo se predavati – optimista je “Deki”.

Uprkos izostancima, strateg crveno-belih nema nameru da odustane od ofanzive. Uveren da će u saradnji sa stručnim štabom ponovo uspeti da pronađe rešenje.

Foto: Nikola Mitic/ STARSPORT

– Činjenica da smo uspevali da ostvarimo uspehe uprkos svim dosadašnjim problemima je pohvala momcima – nije ista Zvezda, a pravimo rezultat. Zadovoljan sam jer je tako. Igrači na svoj način brane boje. Ne znamo kako će proći utakmica, ali želimo da učestvujemo u svakoj, da se pitamo. Da budemo u kontroli meča, da kad dođe do 50:50, da prevagne na našu stranu – smislio je plan strateg crveno-belih.

Naveo je da je Mitjiland veoma opasan iz prekida.

– Gledaćemo da imamo kontrolu, da nametnemo naš način, da sprečimo njihove polukontre i kontre. Takođe, prekid im je veoma opasan, svaki aut im je kao korner. U petercu kod kornera će biti sa našim igračima 10-12 ljudi. Dosta je bitno da budemo hrabri i koncentrisani – oprezan je Dejan Stanković.

Stanojević najavio kako će Partizan izgledati protiv Genta: Navijačima će se ovo svideti! (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar