PO ISTINITOM DOGAĐAJU

“Tanja je skočila i dobila METAK u čelo”: Iza pesme uz koju su mnogi plakali krije se velika TRAGEDIJA

Tekst koji kida dušu nastao je iz istinite priče...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube Printscreen

Numera pod nazivom “Istina” koju je devedesetih godina snimio rep sastav “Shaila” u to vreme bila je jedna od najvećih hitova, a zbog svojih potresnih stihova mnogima je terala suze na oči. Međutim, pravu istinu o ovoj pesmi malo ko zna.

Naime, reper Vladimir Ilić Ila jednom prilikom za domaće medije otkrio je da su ovi stihovi nastali po istinitom događaju i velikoj tragediji koja se dogodila devedesetih godina, kada je stradala njegova prijateljica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ponosan sam na tu pesmu. Tatjana Nikolić, najbolja drugarica moje sestre, poginula je 1994. godine, sa 20 godina, u kafiću na Zvezdari. Ona i moja sestra su sedele tamo, gde je bio Šljuka (Sredoje Šljukić) sa prijateljem. Došao je pokojni Bane Grebenarević da ubije Šljuku. Krenuo je da puca, Tanja je skočila i dobila metak u čelo. Svi su pobegli, a moja sestra je stavila u kola i odvela u Urgentni. Tanja je imala tri brata, rano je ostala bez roditelja. Tragična priča… – ispričao je jednom prilikom Ila u potresnoj ispovesti za domaće medije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladimir Ilic ILA (@ila_da_don)

Bila je sa nama, ona bila je tu. Svaki dan se sećam nje, ja mislim na nju i na taj dan kad je bila u gradu. Negde sela je s drugaricom da ubiju dosadu…”, početni su stihovi ove tužne pesme.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Nije bio kafic nego ispred pulta na ulazu u teretanu, nesrecna velika da se bas u tom trenutku zadesila tu, u bolnicu je odvezao Spale vlasnik teretane sa svojim zutim golfom.. bila je opsta panika i pitanja da li smeju da je voze ako umre u kolima ko ce biti odgovoran.. sneli su je niz stepeniste ubacili u auto i odvezli u urgentni.. Ne zna se od cijeg metka je nastradala, Banetovog ili šljukinog, na zalost ni jedan nije odgovarao za zivota..

    Odgovori
  2. Ila je legenda. Dobrodušan momak koji je mogao visoko da uzleti, ali se uvek ponašao normalno. Upoznala sam ga u jednom kafiću na Vračaru krajem 90-ih. Izuzetno simpatičan i lepo vaspitan momak. Nadam se da za njega dolazi povoljniji period života. Imao je u životu veoma težak period. Neka sve loše bude iza njega, a lepe stvari i uspesi deo svakodnevice.

    Odgovori

Ostavite komentar