Lalatović u petak saopštava koji klub preuzima: Stižem u Srbiju, ne želim još ništa da otkrivam

Srpski trener ima tri ponude na stolu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto©

Nenad Lalatović govorio je za “Sportske.net” o daljim planovima u svojoj karijeri.

“Moram prvo da kažem da su ljudi iz Al Batina izuzetno obavili svoj posao i gospodski smo se razišli. Isplatili su sve moje plate, završili smo saradnju u prijateljskom tonu, ali žao mi je što se tako dogodilo. Imao sam svega 14 igrača na pripremama, nikog od fudbalera nisam lično ja selektirao, a najveće probleme imao sam na bekovskim pozicijama koje su pokrivali štoperi”

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On se i dalje nalazi u Saudijskoj Arabiji i u narednim danima stiže u Srbiju.

Kako je otkrio, ima tri ponude na stolu. Dva kluba iz Azije su zainteresovana za njega, dok je dobio i ponudu iz Srbije. Govori se da je u pitanju TSC iz Bačke Topole, ali Lalatović nije želeo ništa da otkriva.

“Odmah pošto sam dobio otkaz, dva azijska kluba su kontaktirala moje menadžere. Imam ih dvojicu koji brinu o meni. Takođe, zvali su me i klubovi iz Saudijske Arabije, ali pravilo je da trener ne sme da vodi više od jednog kluba u istoj sezoni tog prvenstva. Sigurno je da ću da se vratim tamo, ako ne već narednog leta”, istakao je Lalatović i nastavio.

“Ne želim da otkrivam koji klubovi su u pitanju iz poštovanja prema drugim timovima. Pregovaramo i u petak će sve biti poznato”, naveo je on.

TSC pronašao privremeno rešenje: Jovanović nasledio Krstajića u Bačkoj Topoli!



Izvor: Objektiv.rs, Sportske

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar