Najbolja moguća vest za košarkaše Zvezde: Njegov povratak se već dugo s nestrpljenjem čekao!

Prve minute u ovoj sezoni trebalo bi da zabeleži u meču s Albom, u petak od 19:00

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Filip Filipovic/ STARSPORT

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić ophrvan je kadrovskim problemima od početka sezone, ali to se nije previše odrazilo na rezutate Crvene zvezde.

Doduše, jeste Igokea neočekivano pobedila crveno-bele u Laktašima, ali to je bila posledica skraćene rotacije, teškog rasporeda i dobrih partija u Evroligi, čiji ceh se uvek plaća akumuliranim umorom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za navijače kluba s Malog Kalemegdana sada konačno stižu lepe vesti. U tim se vraća kapiten Branko Lazić, koji je na meču sa Žalgirisom sedeo na klupi, nije ulazio, a sada je, kako piše Maxbetsport, spreman da pomogne na terenu.

Prve minute u ovoj sezoni trebalo bi da zabeleži u meču s Albom, u petak od 19:00. Zbog povrede nije odradio cele pripreme, propustio je i svih sedam mečeva u Evroligi i ABA ligi.

Uz oporavljenog Lazića, zbog povreda su izvan tima bili Ognjen Dobrić, Stefan Lazarević, Dejan Davidovac i Ostin Holins, dok od turnira u Minhenu, gde je doživeo prelom ruke, nema Erona Vajta. Zbog koronavirusa je poslednjih petnaestak dana odsutan bio Maik Cirbes.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar