Zlatin i Pejin sin PRVI put o vezi sa Rodićkom: “Ona radi na PIJACI, dobar je drug, a i za nešto više!”

Ovo im je zajedničko

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Miloš Rafailović, Instagram/Printscreen

Veliku pažnju medija privukao je odnos Jovana Pejića Peje (21) i Nataše Rodić (30). Mesecima se piše da su njihovom upoznavanju kumovali Mirko Šijan i Bojana Rodić, te da su se između njih dvoje vremenom pojavile varnice. Fotografija zbog koje su se usijale mreže je ona na kojoj Rodićeva drži ruku zagonetnog muškarca, a ono što je svima zapalo za oko jeste sat na ruci kakav ima upravo mladi Peja.

Jovana je bio raspoložen za razgovor na ovu temu, ali i još mnogo toga. Iako nije želeo konkretno da kaže da li je sa Natašom u vezi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ako vi mislite da ste nas vi tako uhvatili, vi slobodno pišite. Dok vi nas ne slikate, da smo mi zajedno, da smo mi otišli u restoran. Ako vi mislite da smo mi zajedno i ako je to nije vaša pretpostavka, onda je to. Ovako ću ti dati neki trag, da možda jesmo, a možda i nismo. Za Natašu imam samo lepe reči, sve reči hvale imam za nju. Sestre su joj takođe perfektne, ona radi na pijaci. Ko bi radio, a da može da ima sve od roditelja. Pošto ja radim, a moji roditelji su to što jesu, tako gledam i nju. Ona je jako dobar čovek, dobra devojka za prijateljstvo i za nešto više.

Foto: Instagram/Printscreen/pejic_jovan

S obzirom na to da ga mnogi posmatraju kroz prizmu da je dete poznatih roditelja – Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje, Jovan govori da želi da izgradi svoj put i svoje „ja”.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar