Profesorka osnovne škole držala na stolu nešto što nikako ne sme: Kada je učenik to uzeo, nagrabusila je

O čemu je samo razmišljala?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Lexington County Sheriff’s Department

Profesorka Viktorija Feriš Vajs iz Severne Karoline u SAD uhapšena je zbog sumnje da je svesno donela u osnovnu školu Roki Krik bombone sa ukusom marihuane.

Viktorija je ceo dan držala u učionici na svom stolu teglu u kojoj su bile bombonice a koje su služile deci kao stimulans odnosno nagrada za dobru ocenu.

Jedan učenik uzeo je bombonu, posle koje mu se slošilo. Prilikom dnevnog boravka posle škole, Viktorijina koleginica utvrdila je da nešto nije u redu. Dečak je opisao odakle je uzeo bombonu, pa je ona otišla da proveri šta to ima Viktorija na stolu.

Šerif i pomoćnici okruga Leksington, izvršili su pretres Viktorijine kuće u kojoj su našli još četiri kesice marihuane.

Istragom je utvrđeno da nijedno drugo dete u školi na sreću nije uzimalo te bombone, iako su teglu sva deca gledala na stolu profesorke ceo dan, prenosi WIS-TV.

– Ostala deca imala su sreću da nisu konzumirala te bombone. Profesorka Vajs više nije zaposlena u toj osnovnoj školi – rekao je Džej Kun, šerif okruga Leksington.

Direktor škole Roki Krik rekao je da je iznenađen ponašanjem profesorke Vajs za koju prethodno nije stekao utisak da ima loše navike.

– Jako je ružno i pogrešno ovako uticati na decu. Njihovo zdravlje i bezbednost su nam na prvom mestu. Neprihvatljivo je da profesor u školu donosi nešto što može da naškodi deci. Roki Krik ima dobru reputaciju u državi i nećemo dozvoliti da nam jedna osoba to ugrozi – rekao je Greg Vačinski.

Dok je 18 država uključujući i Vašington legalizovalo marihuanu u privatne svrhe, ostale poput Severne Karoline to nisu učinile.



Izvor: insider.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar