Venčali su se, čekaju bebu, a sad OVO: Mladi glumac EMOTIVNIM rečima pokazao koliko voli suprugu (FOTO)

Olivera je u osmom mesecu trudnoće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/miodrag_misa_dragicevic

Glumački par Miodrag Dragičević i Olivera Olja Bacić, koja je u drugom stanju, venčali su se u 16. oktobra u Beogradu, a sada je glumac svojoj izabranici posvetio emotivnu poruku.

Naime, Miodrag je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa svojom suprugom, a uz nju je napisao i poduži tekst pun ljubavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Hej, Oljka, ovo pišem nama. Da budemo snažni, da sve što nije lepo, a na šta naiđemo kroz život preskočimo (prvo ti na moje krke), pa ja svoj odraz koji je ostao od basketa, da sve negativno što pokuša da se zakači na naše pozitivno samo sklizne i ostane za nama i da se tome smejemo, da čuvamo jedno drugo kao što smo i do sada, budemo podrška jedno drugom, budemo saputnici koji putuju kroz život sa samopuzdanjem, srećni, zadovoljni, nasmejani, vedrog duha, misli, da se volimo i guramo jedno drugo napred, kad god je to potrebno. Ništa nije jače od nas samih – napisao je on i dodao:

– Hej Oljka… Od danas smo još jači tim. Tim koji pobeđuje, a i ako dođe nekad do poteškoća, zajedničkim dogovorom tražimo tajmaut i napravimo strategiju koja je dobtina kombinacija. Volim te beskrajno. I kao što kaže Gile, idemo dalje – zaključio je mladi glumac.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar