Hitler mučki IZRABLJIVAO svoje vojnike: Kosti ovog nacističkog vojnika su DOKAZ najveće surovosti (FOTO)

Ono što je šokiralo i istraživače jesu same kosti koje su iskopali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, YouTube/Printscreen

Drugi svetski rat predstavlja najveći oružani sukob u istoriji čovečanstva, svet nikada neće zaboraviti surovost i užase za koji su bili odgovorni Adolf Hitler i njegov “Treći rajh”.

Danas, skoro svakoga dana, razni istraživači ovog najkrvavijeg sukoba na svetu šalju svoje izveštaje o tome, bilo to sociološko, antropološko ili pak arheološko. Podataka o tome da je Hitler svoju nacističku vojsku video samo kao broj, a ne i kao ljude od krvi i mesa koji zbog njega ginu, ima dosta. Jedan snimak, koji je na internetu zabeležio milionske preglede, doneo je do sad neviđen prikaz o tome kako je Hitler zaista izrabljivao vojnike i na šta ih je sve terao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, na snimku grupa arheoloških istraživača iskopala je ostatke jednog nacističkog vojnika, da se radi zaista o pripadniku Hitlerove vojske posvedočila je pločica sa utisnutim žigom nacista, koja je nađena u ruci ovog skeleta.

Ono što je šokiralo i istraživače jesu same kosti koje su iskopali, na njima se vide prelomi na nogama, a grupa naučnika utvrdila je da su isti prelomi i uganuća na kostima nastala pre smrti. Zaključak su doneli jednoglasno, a to je da su vojnici Adolfa Hitlera morali po svaku cenu da idu u boj za njegovu zlu ideologiju, čak i sa prelomima na nogama.

Prelom koji je nastao pre smrti vojnika Foto: Printscreen/Youtube

 

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Gluposti. U tadašnje vreme praktično sve vojske su mobilisale bilo koga, posebno pred kraj rata. Jednostavno nije bilo dovoljno ljudstva.

    Odgovori

Ostavite komentar