Jović nije u planovima Reala: Srpski napadač definitivno napušta Madrid, sledeća stanica je London

Samo je pitanje vremena kada će Srbin napustiti "Santjago Bernabeu"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

I pored dolaska Karla Anćelotija na klupu Real Madrida, srpski centarfor Luka Jović nije dobio značajniju ulogu u napadu.

Naime, momak rodom iz Bijeljine je od septembra odigrao 12 minuta protiv Valensije, deset protiv Majorke, pa je sa klupe posmatrao remi protiv Viljareala, a potom je 29 minuta protiv Espanjola iskoristio za jednu asistenciju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Engleski mediiji pišu da je Anćeloti ozbiljno zainteresovan za Mohameda Salaha, koga bi da daju u zamenu za Azara i još novca.

Sa druge strani španski portal “Fićahes” navodi, da je upravo to razlog zbog koga bi Jović mogao da se preseli u London, tačnije u ekipu Arsenala.

Šef struke “tobdžija”, Mikel Arteta u Joviću vidi sjajnu alternativu Aleksandru Lakazetu, kome će ugovor isteći na leto.

Dakle, ideja španskog stručnjaka na klupi Arsenala jeste da u napadu iskombinuje Jovića i Obamejanga.

– Srpski napadač i sam želi da napusti Real što pre, zbog male minutaže koju mu pruža Anćeloti, a zbog toga što ne igra onoliko dobro kao što je to bio slučaj u Frankfurtu. Ove sezone je odigrao samo 84 minuta i, kako mi saznajemo, jedan je od četvorice igrača koje Real želi da proda kako bi uvećao svoj budžet i eventualno doveo i Erlinga Halanda – piše portal pa nastavlja:

– Srbin je dao samo dva gola otkako je došao među Madriđane i razočarao je mnoge koji su verovali da je on novi sjajni napadač čuvenog kluba, pa zati i želi da ode i time pomogne sebi da postane onaj “ubica golmana” kakav je bio u Bundesligi – piše pomenuti španski portal.

BONUS VIDEO:

Bomba na naslovnoj strani čuvenog lista: Luka Jović pred spektakularnim transferom!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar