Nikad VIĐENA fotografija Bate Živojinovića sa suprugom i decom: Ova uspomena tera suze na oči (FOTO)

Velimirovi naslednici se veoma retko pojavljuju pored kamerama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock

Velimir Bata Živojinović važio je i važi za velikana srpskog glumišta i legendu stare Jugoslavije. Iako je imao vanserijsku profesionalnu karijeru, bio je veoma posvećen svojoj porodici i supruzi Luli.

On je sa njom proveo decenije u skladnom i idiličnom braku, a kako je svojevremeno isticao ona mu je bila najveća podrška i motivacija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako nas je Bata napustio pre pet godina, a potom i njegova lepša polovina, čitava familija odlučila je da njihove uspomene oživi, kako putem nezaboravnih kinematografskih dela, tako i Instagram profila koji se bavi likom i delom porodice Živojinović.

Fotografija na kojoj glumac pozira sa Lulom, sinom Miljkom i naslednicom Jelenom u svom stanu na Vračaru davne 1968. godine oduševila je publiku, a ovI momenti su sačuvani od zaborava i izmicanja tragom vremena.

Velimirovi naslednici se veoma retko pojavljuju pored kamerama, ali su u jednom od intervjua istakli kako je bila privilegija biti dete takvog umetnika i legende.

Otac im je bio vodeća figura u životu, a majka je bila zaslužna za strogo vaspitanje i navike koje im je usadila dok je Bata bio na snimanjima i putovanjima širom sveta.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar