I OVO je nama direktor policije?! Rebić nema pojma o hapšenju Dijane, otišao na odmor!

Posebno je zanimljivo što je Rebić ovo rekao za KRIK

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Medija centar

Bivša državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović uhapšena je danas zbog umešanosti u ubistvo na šinama.

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je da ne zna ništa o tom slučaju i da je na odmoru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posebno je zanimljivo što je Rebić ovo rekao za KRIK, koji je inače megafon Belivukovog klana.

Upravo je KRIK taj koji je objavio Belivukov iskaz u kome je izneo niz laži na račun državnog vrha.

Takođe, Nenad Marković, otac Strahinje Markovića (23) iz Resnika, koji je nestao u junu prošle godine, otkrio da ga je uhapšeni vođa kriminalne grupe svojevremeno savetovao da sa novinarima ovog portala razgovara o sudbini sina.

Nenad Marković je u emisiji na Jutjub kanalu otkrio da je s njim posle nestanka sina, dok je pokušavao da sazna nešto o njegovoj sudbini, raspitujući se čak i kod navijača, kontaktirao upravo Veljko Belivuk.

– Jedno veče mi je zazvonio telefon, vidim nepoznat broj, onda mi se predstavio kao Veljko, pitao me kako sam, rekao sam nikako – ispričao je Strahinjin otac.

Kako je naveo, tada nije znao o kom je Veljku reč, ali je kasnije shvatio. Nije znao ni kako je Belivuk došao do njegovog broja, ali je ponovio da je on na sve načine i kod različitih ljudi pokušavao da sazna šta se dogodilo.

– On je rekao da su proverili sve živo i da za Strahinju niko ništa ne zna, onda sam ukapirao o kome se radi – kazao je Marković.

Belivuk ga je, kako je rekao, uputio da priču o nestanku sina objavi u medijima, odnosno na portalu Krik, a više o tome pročitajte klikom OVDE.

Podsećamo, u trenutku kada je uhapšen ozloglašeni vođa kriminalnog klana Veljko Belivuk, direktor policije Vladimir Rebić se nije pojavio na konferenciji za novinare iz razloga što je sušio kosu, koja je bila mokra, jer je bio na bazenu.

Potpuno logično bi bilo da nadležni organi posebnu pažnju obrate i na Rebića jer je apsolutno neverovatno da direktor policije nema pojma ni o čemu što mu se dešava pred nosom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. E sad Rebicu mozes da se brckas u svom bazenu, jer ti je samo jos to ostalo. Smenjen si sa mesta direktora policije samo jos da se zvanicno objavi, zato si sada na odmoru. I tako ides u penziju. Dosta si ovajdio od svog polozaja iz MUP a, stan u Bulevaru, kuca sa bazenom......

    Odgovori

Ostavite komentar