Džoni Dep stiže u BEOGRAD! Glumac 19. oktobra dolazi u našu prestonicu, a ovo je POVOD

Proslavljeni holivudski glumac ponovo će posetiti našu prestonicu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Tanjug/AP Photo/Markus Schreiber

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep dolazi u Beograd 19. oktobra povodom promocije prvog animiranog serijala, proizvedenog u Srbiji u produkciji kompanije “Arćangel Digital Studios” Miloša Bikovića, kreiranog od strane italijanskog studija Iervolino Studios (IES).

Tokom beogradske posete 19. oktobra, Džoni Dep, Andrea Iervolino, Lejdi Monika Bakardi (suosnivač italijanskih kompanija) i Miloš Biković predstaviće javnosti svoj najnoviji zajednički projekat, realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovom prilikom kompanija IES će i svečano otvoriti svoj studio u Beogradu.

– Veoma sam srećan zbog toga što sam, uprkos nepredviđenim dešavanjima u svetu, uspeo da održim obećanje koje sam dao prošle godine, a to je da će Džoni Dep doći u Beograd, i to kao naš gost. Jedva čekam da zajedno sa njim i Milošem Bikovićem, kao našim strateškim partnerom, javnosti u Srbiji predstavimo ono na čemu smo radili u proteklih godinu dana – rekao je Andrea Iervolino, direktor i osnivač producentskih kompanija Iervolino & Lady Bacardi Entertainment i Iervolino Studios.

Podsećamo, Džoni Dep je više puta bio u Srbiji, a poslednji put pre dve godine, kada je u Beogradu snimao film “Minimata”.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar