Oglasio se Zoran koji je PRETUKAO Đokića i zbog toga robijao: Evo šta ima da kaže o UBISTVU porodice

Apsolutno nemam nikakve veze sa ubistvom Đokića, ističe Zoran

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Zoran S. koji je odležao kaznu zbog prebijanja vlasnika menjačnice šipkom kaže da nema veze sa zločinom u Aleksincu.

– Apsolutno nemam nikakve veze sa ubistvom Đokića, svoj napad na Gorana sam odrobijao. Nikada mi ne bi palo na pamet da ih povredim.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo kaže Zoran S. (53) iz sela u okolini Aleksinac, koji je odslužio višegodišnju zatvorsku kaznu zbog prebijanja Gorana Đokića pre četiri godine.

Podsetimo, policija je tokom istrage smrti Gorana, Gordane i Lidije Đokić ispitala više desetina građana, a među njima i ljude koji su vlasniku menjačnice navodno dugovali novac ili bili u sukobu sa njim. Tako se i došlo do Zorana S. koji je osuđen na tri i po godine zatvora jer je Đokića pretukao šipkom ispred menjačnice.

Tuča pred menjačnicom

– Do sada sam četiri puta ispitivan i to za samo nekoliko dana! Nemam veze sa ovom strahotom u Moravcu, svoj sam dug odslužio iza rešetaka. Policija me ispituje jer sam u leto 2017. godine pretukao Gorana ispred menjačnice. To je tačno, istukao sam ga, sve je trajalo samo dva minuta, a ja sam godine zbog toga proveo u zatvoru. Kada sam izašao na slobodu nije mi padalo na pamet da se sukobljavam sa njim – priča Zoran S.

Kako kaže, Gorana Đokića godinama nije video.

– Slabo odlazim u Aleksinac i nisam bio siguran ni da bih Đokića prepoznao da sam ga ponovo sreo. Zoran S. posle izlaska iz zatvora posvetio se seči drva, a kako kaže, vreme uglavnom provodi na planini Jastrebac.

Nije mu prijatno

– Mnogo radim i slabo se interesujem za dešavanja, a na televiziji sam video šta se dogodilo u Moravcu. Nije mi prijatno, to su strašne stvari i dešavaju se u mom kraju. Sa druge strane, upravo zbog toga sam i ispitivan, a nemam baš nikakve veze sa ubistvom, sve su oči bile uprte u mene jer sam već robijao zbog Gorana – navodi sagovornik.

Naš sagovornik navodi da on ni pre četiri godine nije imao nameru da pretuče Đokića šipkom.

Metak nađen u glavi vlasnika menjačnice

Obdukcija tela porodice Đokić završena je, a potvrdila je da su svi članovi porodice upucani.

– Gorana je hitac pogodio u glavu i projektil je tu i pronađen, Gordani je metak pokidao aortu, a upucana je i drugi put u glavu. Ćerka Lidija imala je povrede glave, ali joj je pucano i u levu stranu grudnog koša – rekao je izvor.

– Hteo sam da se razračunam sa drugim čovekom, Goran se našao tu, počeo da ga brani i ja sam ga pretukao, dok je taj drugi pobegao. Našao se na pogrešnom mestu u pogrešno vreme.

Da podsetimo, porodica Đokić nestala je 26. septembra kada su krenuli iz rodnog Moravca ka Aleksincu. Dva dana kasnije rođaci su prijavili nestanak, a zapaljeni auto i ugljenisana i zatrpana tela pronađena su 2. oktobra.

BONUS VIDEO

 

Izvor: Kurir

Komentari (5)

  1. Ето тај Зоран био неколико година у затвору јер је претукао покојног Ђокића. Зашто Чеда Јовановић и Бјелогрлић за исто недело нису у затвору.

    Odgovori
  2. Na jedan procenat ljudi zatvor prosiri nasilnicku izopacenost koja mu daje potstreh da uradi osvetu ili da sa prijateljem iz zatvora odrzdi osvetu.Provera drugara iz ztvora u ovom slucaju treba da se obavi i ispita.Preko banke sa kojom je radio moze se doci do priblizne sume kojom je ubijeni radpolagao,gde bi se nalaz novca kod Dzokica uporedio i videlo dali se plen delijo.

    Odgovori

Ostavite komentar