Drama na severu Rusije pripala Zenitu: Bajern se vratio iz minusa od 17 poena, pa poklekao u završnici!

Sjajan meč smo mogli da gledamo u Sankt Peterburgu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Alexander Galperin / Sputnik / Profimedia

Košarkaši Zenita su došli do pobede nad ekipom Bajerna iz Minhena rezultatom 79:71 u okviru četvrtog kola Evrolige.

Furiozan početak je imala ekipa domaćina, koja je posle samo par minuta imala prednost od 11:0. Nakon toga Bajern je pokušao da se vrati, ali Zenit prosto dominirao i stigao je do vođstvao od ogromnih 17 razlike u prvoj deonici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U sličnom ritmu je otvorena i druga deonica, ruska ekipa je diktirala tempo meča, a onda je usledio kakav takav odgovor gostiju. Naime, ekipa Andree Trinkijerija je uspela do kraja poluvremea da smanji razliku na 8 poena.

Vođstvo Zenita se na početku drugog poluvremena polako topilo, a potom je ono prešlo na stranu ekipe iz Nemačke. U završnici treće deonice Bajern je uspeo da podigne razliku do 6 poena.

Ipak, četvrta deonica nam je donela još jedan suludi preokret ovoga puta na stranu ruskog tima. Naime, Zenit se potpuno vratio u meč i na kraju slavio tesnim rezultatom.

Bajernu nije pomogla ni činjenica da je imao dva igrača sa preko 20 poena na meču (Hilijard 24 i Volden 20), prosto Zenit je bio opasniji sa više strana (Miki 18, Pojtres 14, Frankamp 12 i Beron 10).

BONUS VIDEO:

Sjajne vesti za Zvezdu: CSKA pred meč sa srpskim klubom ostao bez najboljeg igrača!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar