Marina Gagić nakon SUĐENJA na kom se Darko nije pojavio: “BRIŽNI otac je otišao na medeni mesec”

Otkrila kakve sve zahteve ima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Č.Vukojičić

Danas je održano prvo ročište radi određivanja starateljstva nad sinom pevača Darka Lazića i njegove bivše verenice Marine Gagić. Ipak, pevač se nije pojavio jer je sa novom devojkom Barbarom Bobak otputovao u Egipta, a zbog toga je ročište odloženo za mesec dana.

– Darko se očekivano nije pojavio. Znala sam da neće doći. Sledeće ročište je zakazano za sledeći mesec, pa ćemo videti da li će da dođe – rekla je Marina za Telegraf Jetset.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Otkrila je i koje sve zahteve ona ima na sudu.

– Potpuno starateljstvo. Alimentacija mi nije toliko važna koliko potpuno starateljstvo. Smatram da sam bolji staratelj od njega i da više brinem o detetu – otkrila je ona, pa dodala da li smatra da darko izbegava suđenje.

Foto: Instagram/gagic_marina

– Ne znam da li izbegava, ali znam da je juče otputovao na medeni mesec, tako da, eto, razlog zašto brižni otac nije došao na suđenje – istakla je Gagićeva za pomenuti medij.

Priznala je i da li je bivšem vereniku čestitala rođendan koji je bio juče.

– Poslala sam mu “srećan rođendan”, ali u Aleksejevo ime. Ja sam pre svega vaspitana. Odgovorio mi je “hvala”. Nakon čestitke sam ga podsetila na suđenje, ali mi nije odgovorio. Znao je da je suđenje – priznaje Marina.

Osvrnula se i na njegove prozivke da je iznela stvari iz kuće u Brestaču, ali da joj to niko nije zamerio.

– Naravno da nije kada su to moje stvari, odnosno stvari koje su kupili moji roditelji kada smo se useljavali. Pomogli su nam, nisu morali, ali jesu. Kada je bila frka oko popisivanja stvari zbog neplaćenih alimentacija za Lorenu ja sam otišla po svoje stvari. Sutra planiram da napravim kuću u kojoj ćemo živeti Aleksej i ja pa ću te stvari da iskoristim. Nisu jetine da bih ih ostavila tek tako – zaključila je ona za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf Jetset

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar