Zbog njega Prijovićka i Anastasija MESECIMA nisu pričale: Obe su mu verovale, a on pokušao da ih ZAVADI

Isplivali nepoznati detalji sukoba

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Instagram/aleksandra__official

Pevačice Aleksandra Prijović i Anastasija Ražnatović jedno vreme su bile u svađi, a onda su se pomirile i sada se ponovo druže.

Tako smo ovog leta u više navrata imali priliku da ih vidimo zajedno, a Anastasija je za Aleksandrin rođendan podelila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija i snimaka i čestitala joj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, malo ko zna zbog čega su se uopšte i svađale, a Prijovićka je nedavno priznala da su hteli da ih zavade neki zli ljudi. Sada su se pojavile informacije da je u pitanju njihov zajednički blizak saradnik.

– Najgore je što su mu obe verovale. Dugo su se poznavali i sarađivali, obe su ga smatrale takoreći prijateljem. Kad se iz saradnje izrodi drugarstvo, normalno je da počneš da deliš neke tajne i s vremenom otkriješ stvari koje nisu za svačije uši. Upravo se to desilo oboma, a da nisu imale pojma da navodni prijatelj to zloupotrebljava i smišljeno obema na kašičicu daje informacije o onoj drugoj kako bi ih zavadio. Prvo je išao sa benignim stvarima, da ispalo kako jedna drugu ogovaraju, pa je onda počeo da seje ljubomoru. Jednom im je ispričao istu priču, kako je Anastasija njemu prebacila što je Aleksandri uradio odevnu kombinaciju lepšu nego njoj, pa je tu priču ponovio i drugoj, samo zamenio aktere. Onda je prešao na osetljiv ljubavni teren i malo po po malo, sve u fazonu “među nama i za tvoje dobro”, uspeo je da se njih dve distanciraju. Sreća pa su i jedna i druga smirene i nisu neosvetoljubive, pa nikada nije došlo do teških reči ili svađa, ma koliko se on trudio da ih zatruje. Obe su se samo povukle iz tog odnosa, a kada se namestlo da se sretnu, otvoreno su porazgovarale o svemu i shvatile koja se igra igrala. Izgrlile su se i nastavile druženje – priča izvor za Svet.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Svet

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar