Jovana raskrinkala Tanju Savić: Bila je u tajnoj vezi sa ZAUZETIM POLITIČAREM, a zbog ovoga ju je ostavio

"Nije iz Srbije, iz Bosne je"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Voditeljka Jovana Jeremić u emisiji “Paparaco lov” rekla je kako je pevačica Tanja Savić u vezi sa mladim, bosanskim političarem, a sada je otišla i korak dalje, te otkrila detalje do sada tajne romanse.

– Čula sam, evo ekskluziva, da je jedan mladi političar bio sa Tanjom Savić u tajnoj ljubavnoj vezi – rekla je Jovana, a potom otkrila odakle je političar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Nije iz Srbije, iz Bosne je i nije Dodik – rekla je zagonetno Jeremićeva u emisiji.

Foto: Printscreen/Pink

– Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu -Jovana se tu nije zaustavila, već je sada otkrila i sledeće:

– Imam informaciju s kim je bila, ali neću otkriti njegovo ime. Znam i kad i gde su se sastajali. On je tada bio zauzet, imao je devojku. Problem je što ja sve znam – objasnila je Jovana i u svom stilu zaključila: J*** lud zbunjenog. Sjahao Kurta da uzjaše Murta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Koliko si dobila love ili nečeg drugog za tu "ekskluzivu" koja pokriva pravo stanje stvari. Imaš pogrešno mišljenje o sebi.

    Odgovori
  2. Ova narcisoidna Jovana treba javno da kaze sa kim je ona bila u vezi,pre pola godine.Prica nesto za Tanju Savic.Pa Tanja je zakon za nju.Neka se hvali svojim privatnim zivotom,kako joj drugi spremaju rucak i ciste kucu.I neka kaze kome je legla u krevet da dobije posao.Ne mora da opanjkava druge,neka pocne od sebe.

    Odgovori

Ostavite komentar