Zašto sad ćutite? Kad Nole slomi reket, bude glavna vest – Medvedev povileneo, a svi se prave ludi (FOTO)

Da li je moguće da apsolutno niko osim argentinskog ESPN nije objavio da je Medvedev polomio reket i to poprilično brutalnije nego Novak Đoković u Tokiju, kada je bio glavna vest na svim svetskim medijima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Frederic J. BROWN/AFP/Profimedia

Kada Novak Đoković polomi reket, bilo u Tokiju, bilo negde drugo, svi svetski mediji se utrkuju ko će prvi da mu “ustanovi dijagnozu”.

Međutim, kada je u Indijan Velsu ove večeri po našem, popodneva po kalifornijskom vremenu, Rus Danil Medvedev tokom poraza od Bugarina Grigora Dimitrova učinio to isto, niko osim argentinskog ESPN nije se osetio dostojnim da to objavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je moguće da niko ne piše o ovom lomljenju reketa, poprilično brutalnijem od onog Novakovog u Tokiju, kada je bio glavna vest na svim svetskim medijima?

Izgleda da jeste… Doduše, možda se do ujutru i američki mediji odluče da ovo objave, jer je tamo u vreme objave ovog teksta takozvani “prajm-tajm”.

Bonus video:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Medvedev je zaista veoma korektan prema Novaku, pa bi bilo lepo da ga jos i mi ne napadamo. Iskreno, nije on kriv sto se priblizio Djokovicu (na srecu nije ga i prestigao). Zaista, Novak ima dosta neprijatelja, pa hajde da ne nepadamo njegove prijatelje. Kao Rus, imace ce sigurno slicne problem kao Novak - a i bilo bi lepo da kad Novak konacno jednog dana resi da se povuce, bas Medvedv postane (i ostane) no1. Deluje kao fini momak, bez obzira na poneku zutu minutu

    Odgovori

Ostavite komentar